Setari Cookie-uri

Advertorial Torturi de poveste pentru copii

Cristina Voicu, fondatoarea Sweet Ela, a pornit afacerea la sfârșitul anului 2009 și totul a început de la dorința antreprenoarei de a face un tort pentru fiul său cu tematica Super Mario. Torturile tematice, cu figurine 3D, atent decorate și personalizate sunt până în prezent produsele preferate ale clienților Sweet Ela.

Aniversările sunt momentul perfect pentru copii să își folosească imaginația pentru a concepe modelul ideal de tort care să conțină unul sau multe personaje preferate din jocuri, povești sau desene animate. Fiecare tort este personalizat și unic în felul său, iar cea mai mare satisfacție a echipei este acel moment de ”waw!” pe care îl vedem surprins live, în fotografii sau povestit de părinți. Decorul este completat de gustul minunat al compozițiilor realizate din ingrediente naturale, fără conservanți și arome artificiale. Sweet Ela este un CAKE SHOP care a pornit cu un tort pentru cei mici și a realizat peste 10.000 de torturi până în prezent pentru toate categoriile de vârstă și continuă să transforme în realitate toate dorințele celor mai curioși, creativi și dragi clienți, copiii.
Produsele Sweet Ela poti fi realizate pe comandă sau pot fi gustate în cocheta cofetărie situată la parterul unei case interbelice din zona Foișorului de Foc.
Mai multe puteți vedea pe instagram/sweetela.ro și sweetela.ro.


Kudika
19 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.