Setari Cookie-uri

Sărbători de iarnă la munte

Sărbătorile de iarnă la munte aduc cu ele o aură de farmec și bucurie, completată de peisaje spectaculoase, sporturi de iarnă și tradiții. Iarna este momentul perfect pentru a scăpa de agitația urbană și a intra în lumea relaxantă și fermecătoare a stațiunilor montane. Acest articol vă va purta într-o călătorie virtuală prin magia sărbătorilor de iarnă în Poiana Brașov, una dintre cele mai iubite destinații din România, dezvăluind activități, tradiții și experiențe unice pe care le puteți avea alături de cei dragi.

Situat într-o locație unică în centrul României, aproape de pârtiile de schi și de faimoasele obiective turistice din Transilvania, Ana Hotels Poiana Brașov vă invită să petreceți sărbătorile de iarnă într-un cadru desprins din povești, în inima naturii, unde farmecul și eleganța se întâlnesc pentru a vă oferi experiențe de neuitat.

Crăciunul la Ana Hotels Poiana Brașov este învăluit într-o atmosferă feerică cu tradiții, colinde, preparate românești, activități speciale pentru întreaga familie și multe surprize. Cei care vor opta pentru un sejur de Crăciun de 3 sau 4 nopți vor avea parte de cine festive în fiecare seară cu program artistic live, un brunch cu preparate tradiționale și multe alte surprize tematice pentru întreaga familie. Nu va lipsi nici întâlnirea cu Moș Crăciun, care va împărți daruri și zâmbete, teatru interactiv și activități pentru cei mici, dar și relaxare la SPA pentru adulți.

Citește și:

Cei care își doresc să întâmpine Noul An cu strălucire, pot experimenta eleganța și extravaganța într-un cadru memorabil. Pachetul de Revelion include cazare pentru 4 sau 5 nopți, cine festive și program artistic live în fiecare seară, un brunch tradițional cu muzică live, activități pentru copii cu supraveghere autorizată, relaxare și răsfăț la SPA. Pentru un Revelion cu adevărat special, oaspeții pot alege dintre două variante de petreceri de neuitat: în Ana Ballroom puteți participa la New Year's Soiree, o petrecere Black Tie cu tematici variate și program artistic live: Loredana & Agurida Band, Nico, Horia Brenciu, DeLaFun și cafe concert Maria Bildea, iar Restaurant Altitude vă invită la Epic New Year's Affair, o petrecere în stil Club Lounge, cu cină festivă și program live: Vali Bărbulescu, Loredana & Agurida Band, Nico și DJ.

Citește și:

Alegeți sejurul care vă reprezintă și transformați sărbătorile în amintiri de neuitat!

Mai multe detalii pe www.anahotels.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.