Setari Cookie-uri

Cine este adevăratul tată al Prințului Harry. Ducele de Sussex a făcut testul ADN: Zvonul care circula tocmai de atunci...

La începutului anului, Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa, „Spare” (n.r. „Rezerva”) că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să glumească despre descendența sa. Astfel, a alimentat zvonurile care deja planau în jurul acestui subiect. De altfel, curiozitatea oamenilor despre adevăratul tată al prințului răzvrătit a crescut mai ales după ce a Prințesa Diana a vorbit deschis despre divorțul de moștenitorul tronului Angliei. Dar Harry a aflat de mult răspunsul, după ce a făcut un test ADN.

De ani buni circulă mai multe zvonuri în jurul unui subiect ce implică Casa Regală a Marii Britanii: cine este adevăratul tată al Prințului Harry? Publicul avea doar două variante între care să se zbată: Regele Charles sau ofițerul James Hewitt, aventura de lungă durată și marea iubire a Prințesei Diana.

În plus, Ducele de Sussex a făcut la rândul lui o serie de dezvăluiri în autobiografia „Spare”, punând paie pe foc. El a susținut că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să râdă pe seama descendenței sale.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.