Setari Cookie-uri

Codin Maticiuc, forțat de familie să se căsătorească cu Gina Pistol: Ai mei au iubit-o foarte mult...

Codin Maticiuc a avut o relație amoroasă cu Gina Pistol, cu mult înainte de a o cunoaște pe Ana Pandeli, cea care i-a dăruit doi copii. Se pare că părinții lui Maticiuc au îndrăgit-o foarte tare pe actuala soție a lui Smiley și își doreau ca Gina să facă parte din familia lor.

Cunoscut pentru personalitatea sa debordantă și relațiile tumultoase, Codin Maticiuc a vorbit despre părți mai puțin cunoscute din viața sa într-un interviu recent la podcastul lui Cătălin Măruță. Actorul a dezvăluit ce planuri ar fi avut părinții lui pentru el și Gina Pistol.

Relația dintre Codin Maticiuc și Gina Pistol a fost subiectul multor discuții și speculații în trecut. Cei doi au format un cuplu în 2005, iar povestea lor a captat atenția publicului, ajungând să fie chiar prezentată părinților actorului. Însă, după o relație de nouă luni, cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Ulterior, viața l-a adus pe Codin Maticiuc în brațele Anei Pandeli, o femeie care i-a dăruit doi copii, dar cu care nu a făcut încă pasul către căsătorie. Într-un moment de sinceritate, actorul a mărturisit că, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana, ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață și mamă a copiilor săi.

Citește și:

"Dacă nu o cunoșteai pe Ana și ai fi putut să alegi o singură femeie cu care să îți petreci tot restul vieții, din tot ceea ce a însemnat trecutul tău, cu cine ți-ai fi petrecut tot restul vieții?", l-a întrebat Cătălin Măruță pe Codin Maticiuc, care a răspuns fără ezitare, menționând numele Ginei Pistol.

Actorul a explicat ulterior că a fost "forțat de familie să o aleagă pe Gina Pistol", deoarece părinții săi au apreciat-o cel mai mult dintre toate femeile din trecutul său.

Povestea de dragoste dintre Codin Maticiuc și Ana Pandeli

În continuare, actorul a vorbit și despre relația sa cu Ana Pandeli și despre copiii pe care îi are împreună cu ea.

"Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă", a declarat Maticiuc.

Citește și:

El a dezvăluit și cum prezența lui Dan, fiul Anei din căsnicia anterioară, a avut un impact profund asupra alegerilor sale de viață.

"Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine crescut", a adăugat actorul.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.