Setari Cookie-uri

Prima cafenea LA ROSTA se deschide în spațiul Carrefour România din centrul comercial DN1 Value Centre

La Rosta Global, împreună cu partenerii săi Carrefour România și Nestlé Professional România, anunță deschiderea primei cafenele LA ROSTA, un loc de întâlnire într-o atmosferă primitoare, definită de aroma boabelor de cafea proaspăt prăjite și rafinamentul gastronomiei cu specific italian.

Cafeneaua LA ROSTA își propune să devină un refugiu pentru iubitorii de cafea și gastronomie rafinată, o inițiativă îndrăzneață ce aduce prăjirea cafelei direct în inima comunității. LA ROSTA propune o experiență autentică, în care cafeaua este prăjită în fața clienților, oferind o notă personalizată fiecărei vizite în locație. LA ROSTA, sinonim cu prospețimea, înseamnă călătoria cafelei de la boabe prăjite pe loc până la servirea în ceașcă, alături de cele mai populare deserturi, un concept inspirat de stilul retro și atmosfera italiană.

La baza conceptului LA ROSTA se află soluția completă de prăjire a cafelei dezvoltată de Nestlé: ROASTELIER™ by Buondi Craft® - soluție ce simplifică arta prăjirii cafelei și o face accesibilă - acest lucru fiind posibil datorită tehnologiei INTELLIRoast™ un sistem patentat de prăjire și filtrare a cafelei. Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot accesa o selecție de cafele arabica de top din întreaga lume, obținute în mod sustenabil. Sortimentele produse în Columbia și Brazilia pot fi utilizate ca atare, dar pot fi și personalizate, pentru a crea un amestec unic pentru fiecare consumator.

Citește și:

Ema Dănilă, fondator LA ROSTA: ”La Rosta reprezintă un concept antreprenorial ce transcendă simpla afacere și devine o poveste de pasiune pentru cafea și arta culinară italiană. În centrul acestei inițiative se află ROASTELIER™, prăjitorul de cafea inovator dezvoltat de Nestlé Professional, ce reprezintă convergența între tradițional și tehnologia avansată oferind experiența tradițională care dă viață fiecărui bob cu precizie și măiestrie. De la prăjirea boabelor până la servirea deliciilor culinare, La Rosta își propune să ofere o experiență autentică și memorabilă pentru toți cei care trec pragul locației. Am ales să deschidem această primă locație La Rosta în centrul comercial din Balotești din mai multe motive, cele mai importante fiind compatibilitatea comunității locale cu poziționarea acestui concept și deschiderea Carrefour România pentru dezvoltarea acestui proiect”.

Citește și:

Radu Gherman, Buying Director Ultra-fresh, Carrefour România: „Amprenta locală reprezintă un pilon strategic esențial pentru Carrefour, atât în România, cât și la nivel mondial, din perspectiva Grupului, și este încorporată în nucleul business-ului nostru. Suntem un retailer centrat pe client, astfel că, pentru a satisface toate categoriile de cerere, anual lansăm noi parteneriate, care se aliniază scopului nostru de a promova produse sănătoase și educa oamenii cu privire la tranziția alimentară și alegerile locale. Cel mai recent parteneriat de acest fel este dezvoltat cu afacerea antreprenorială de succes LA ROSTA, cu care împărtășim un set de valori comune. Pentru clienți, această asociere se traduce printr-o experiență unică și cafea de cea mai bună calitate, pe care vom avea șansa să o degustăm în premieră odată cu lansarea oficială a cafenelei LA ROSTA, pe care ne bucurăm să-l găzduim în spațiul magazinului Carrefour Corbeanca, din cadrul centrului comercial DN1 Value Centre”.

Citește și:

Marius Micaș, Commercial Manager Nestlé Professional - divizia out of home Nestlé România: "Suntem încântați să contribuim la dezvoltarea acestui concept deosebit: LA ROSTA. Prin tot ceea ce oferă, cafeneaua LA ROSTA va deveni un centru al experiențelor cafelei, un loc unde comunitatea locală, pasionații de cafea se vor bucura de prospețimea și autenticitatea fiecărui bob de cafea prăjit la fața locului. Fie că este vorba de cafea preparată de barista în locație, fie că este vorba despre boabe prăjite pentru consumul acasă, clienții La Rosta vor avea posibilitatea de a savura cafea de origini de calitate superioară și de o prospețime de neegalat".

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.