Setari Cookie-uri

Jennifer Aniston, declarații emoționante despre ultima interacțiune cu Matthew Perry. Au vorbit în ziua în care actorul a murit

Jennifer Aniston a povestit despre ultima interacțiune avută cu Matthew Perry, care a avut loc chiar în ziua în care regretatul actor a fost găsit mort.

Într-un interviu recent acordat celor de la Variety, Jennifer Aniston, colega de platou a regretatului Matthew Perry din celebrul serial "Friends", a oferit detalii cutremurătoare despre ultimul schimb de mesaje cu actorul, chiar în ziua morții sale. Împreună cu actrița Reese Witherspoon, Aniston a vorbit despre starea de sănătate a lui Perry și eforturile acestuia de a-și îmbunătăți viața înainte de tragicul sfârșit.

Jennifer Aniston a dezvăluit că ultima ei interacțiune cu Matthew Perry a avut loc în dimineața zilei în care acesta a decedat, subliniind că actorul era într-o stare mult mai bună decât în alte momente. Actrița de 54 de ani a spus că Perry era fericit, sănătos și că făcea eforturi semnificative pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Citește și:

"Era fericit. Era sănătos. Renunțase la fumat. Începea să revină în formă. Era fericit - asta e ceea ce știu", a mărturisit Jennifer Aniston, emoționată, în timp ce colega sa, Reese Witherspoon, o susținea.

Actrița a subliniat că a avut un schimb de mesaje cu Matthew Perry în dimineața respectivă și că acesta părea într-o formă bună, nu suferea și nu se chinuia. În ciuda zvonurilor care circulau că Perry ar fi revenit la vechile obiceiuri, implicând alcool și droguri, Jennifer Aniston a negat aceste speculații și a insistat asupra faptului că actorul era pe cale de a deveni și mai sănătos.

"Vreau ca oamenii să știe că era sănătos și că devenea și mai sănătos. Era într-o cursă. A muncit atât de mult, a trecut prin mult greu. Îmi e foarte dor de el. Tuturor ne e. Ne-a făcut să râdem atât de tare. Sper că știe că a fost iubit într-un fel în care nu s-ar fi gândit", a adăugat Aniston.

Citește și:

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său iconic din "Friends" în interpretarea personajului Chandler Bing, a murit la vârsta de 54 de ani. Moartea sa a lăsat un gol în inimile fanilor și ale colegilor de platou, iar detalii precum ultimele mesaje schimbate aduc o notă emoțională tragicului eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.