Setari Cookie-uri

Ștefan Bănică Jr, lăudat de Dana Budeanu pentru concertul de Crăciun: S-a închis la nonstop!

Ștefan Bănică Jr. a făcut senzație în prima seară a concertului său de Crăcium, iar alături de el au cântat copiii săi, dar și soția sa, Lavinia Pârva.

Patru seri consecutiv, Sala Palatului din București a fost martorul unui spectacol de excepție oferit de îndrăgitul artist român, Ștefan Bănică Jr. Concertul său tradițional de Crăciun a fost plin de momente memorabile, iar invitații speciali au contribuit la crearea unei atmosfere magice. Printre admiratorii săi se numără și cunoscuta creatoare de modă, Dana Budeanu, care și-a exprimat aprecierea în stilul ei caracteristic.

Artistul, alături de invitați de seamă, printre care soția sa, Lavinia Pîrva, fiul Radu Ștefan Bănică și fiica Violeta Bănică, a reușit să cucerească inimile a mii de spectatori. Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu remarce prestația impresionantă a lui Ștefan Bănică Jr., iar pe pagina sa de Facebook a transmis gândurile sale pline de entuziasm.

Citește și:

Într-un costum auriu, cu o cămașă neagră și pantofi negri, Ștefan Bănică Jr. a strălucit pe scenă, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați artiști ai României.

"Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la nonstop!", a fost mesajul Danei Budeanu.

Un moment special din concert a fost și apariția pe scenă a fiicei lui Ștefan Bănică, Violeta, care a cântat la pian, demonstrând talentul muzical transmis din generație în generație. Acompaniat de fiica sa, artistul a oferit publicului un moment emoționant, interpretând versuri pline de sensibilitate. Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, nu a fost mai prejos, urcând pe scenă în prima seară de concert și demonstrând că talentele artistice sunt o trăsătură de familie.

Citește și:

Ștefan Bănică Jr. a transmis recunoștința sa pe rețelele sociale, mulțumind celor veniți să împărtășească această experiență cu el.

"A fost o primă seară de vis la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN 20 DE ANI! Mulțumesc celor care au venit din București și din alte orașe din țară ca să fie alături de noi!", a scris artistul.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.