Setari Cookie-uri

Iuliana Pepene, probleme de sănătate după America Express: Dacă știam că este atât de greu, nu mergeam

Iuliana Pepene s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, în urma participării sale la emisiunea America Express. Fosta concurentă a recunoscut că dacă ar fi știut cât de greu va fi, nu ar fi acceptat niciodată propunerea. Ce a mai povestit!

Iuliana Pepene a participat la America Express alături de colega sa de breaslă, Sonia Simionov. După câte a povestit chiat jurnalista, în podcast-ul Giuliei, ele nu se cunoașteau aproape deloc înainte de a pleca în această aventură, ceea ce le-a dezavantajat foarte tare în curse, mai ales în momentele în care una dintre ele se enerva, iar cealaltă nu avea nici cea mai mică idee ce să facă pentru a o calma.

Ei bine, recent, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a vorbit despre această experiență care pentru ea nu a fost deloc una plăcută, ci ma degrabă una extrem de grea în care nu ar fi pornit niciodată, dacă ar fi știu cât este de greu. Mai mult de atât, prezentatoarea de știri s-a întors de pe „Drumul Aurului” cu mai multe probleme de sănătate. Iuliana Pepene s-a ales cu o toxiinfecție alimentară, din cauza lucrurilor pe care a fost nevoită să le mănânce în timpul probelor și cu care corpul ei nu era deloc obișnuit.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.