Setari Cookie-uri

Theo Rose trece la rock - De la 1 pân' la 3

,,De la 1 pân' la 3", ultima piesă semnată Theo Rose, vine ca o tornadă muzicală ce te captivează și te ridică din scaun.

,,De la 1 pân' la 3", ultima piesă semnată Theo Rose, vine ca o tornadă muzicală ce te captivează și te ridică din scaun. Îmbinând influențe rock, folclorice și balcanice într-un amalgam sonor, Theo Rose demonstrează că doar ea poate susține o astfel de combinație cu stilul său inconfundabil. Ritmurile pline de viață și chitarele electrice dinamice aduc un suflu fresh și modern, iar elementele folclorice și balcanice adaugă o doză autentică, pur Theo Rose.

Bucuria de a trăi și de a cânta, despre asta e vorba în ,,De la 1 pân' la 3". Cu un sound distinct și o interpretare vocală pasionată, Theo Rose reușește să creeze o piesă care nu numai că te face să simți muzica în inimă, dar îți provoacă și picioarele să danseze în ritmul ei vibrant.

Citește și:

Piesa a fost scrisă de Theo Rose, Alessandra, Dan Helciug și Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție. ,,De la 1 pân' la 3" vine însoțită de un videoclip energic, cu Theo Rose în rolul principal și formația sa Rose GVNG, regia - Millo Simulov, producător executiv - Cati Prodan, director imagine Florin Varna.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose a fost pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii "Vocea României" de la PRO TV, unde a făcut echipă cu Horia Brenciu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.