Setari Cookie-uri

Alina Eremia, pregătită de nunta cu Edi Barbu după șapte ani de relație: O să fie cea mai frumoasă zi

Alina Eremia este pregătită de nunta cu Edi Barbu, după șapte ani frumoși de relație pe care îi au și crede că aceea va fi cea mai frumoasă zi din viața lor. Ce a mai povestit artista!

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Barbu, de mai bine de șapte ani, iar acum este pregătită pentru a face următorul pas în relația lor. Vedeta a dat primele declarații despre căsătorie și a recunoscut că este foarte pregătită pentru a face pasul cel mare și crede că ziua nunții va fi cea mai frumoasă din viața lor. Artista și partenerul ei de viață au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor, el nefiind la fel de obișnuit cu camerele de filmat precum partenera sa de viață.

De curând, ea a oferit un interviu sincer și foarte interesant despre ceea ce urmează să se întâmple în viețile lor. Cei doi îndrăgostiți nu au început momentan pregătirile, dar știu încă de pe acum că vor avea parte de un eveniment de care se vor bucura și de care își vor aminti toată viața. Nu au idee când anume se va întâmpla lucrul acesta, dar un lucru știu sigur și anume că ambii își doresc aceleași lucruri pentru viitorul lor.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.