Setari Cookie-uri

Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oară! Imagini emoționante cu actrița

Victoria Răileanu este însărcinată pentru a doua oară, iar imaginile prin care le dezvăluie internauților burtica de gravidă sunt de-a dreptul emoționante!

Talentata actriță Victoria Răileanu, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit o veste extraordinară fanilor săi prin intermediul rețelelor de socializare. Frumoasa vedetă este însărcinată pentru a doua oară și se pregătește să devină mamă, în decursul acestui an. Vestea a fost făcută publică într-un mod inedit, printr-un videoclip emoționant postat pe Instagram, în care Victoria își arată cu mândrie burtica de gravidă. Fanii au fost copleșiți de emoție și au inundat secțiunea de comentarii cu urări de bine și cuvinte de laudă pentru actriță și soțul ei, Adrian Ștefănescu.

"Ce drăguț! Mă bucur tare pentru voi", "Sarcină ușoară și un copil la fel de minunat ca primul", "Ce frumos! Bucurie mare!", "Felicitări!", au fost doar câteva dintre mesajele pline de căldură primite de Victoria Răileanu pe rețelele sociale.

Citește și:

În videoclipul postat, Victoria strălucește într-o rochie roșie elegantă, emanând atât stil, cât și fericire. Inițial, mulți fani au crezut că postarea ar putea fi parte a unei campanii publicitare sau a unui eveniment special, dar momentul în care actrița și-a dezvăluit cu mândrie burtica a adus un val de emoție și bucurie în rândul internauților.

După divorțul de Conrad Mericoffer, actualul soț al Anei Odagiu, Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu au devenit soț și soție. Cununia religioasă a avut loc într-un cadru inedit, pe o barcă în Grecia, departe de privirile curioase ale presei.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.