Setari Cookie-uri

Advertorial AMME lansează „Singură în Februarie”. Și ce dacă ești singură în luna iubirii 

AMME, artistă recunoscută pentru piesele cu impact emoțional puternic și mesajele revelatoare pe care obișnuiește să le transmită prin intermediul muzicii ei, revine în atenția publicului cu o piesă dedicată doamnelor și domnișoarelor care sunt singure în Februarie, perioadă despre care toată lumea spune că este LUNA IUBIRII. 

VIDEO: https://youtu.be/oLPac79xNIU?si=wYBc0qB5TLP8IfhS

„Singură în Februarie” este o melodie a cărei idee s-a născut pe 31 decembrie și a prins contur, culoare și sunet în doar 3 săptămâni, în studioul On music.

„Ideea piesei mi-a venit pe data de 31 decembrie, imediat după ce am făcut cumpărăturile de Anul Nou. Eram în mașină și le-am trimis băieților de la On music, cei care se ocupă integral de piesele mele, un vocal în care aveam primele două versuri din refren și o linie melodică, diferită de ce a ieșit până la urmă. Le-am spus să facem, pe ideea aceasta, o piesă pentru toate fetele care sunt singure în Februarie. În 3 săptămâni, iată, piesa este gata și mă bucur tare mult pentru mesajul pe care îl transmite tuturor femeilor care nu au o relație în luna iubirii: să fie fericite, împlinite, să lupte mereu pentru ceea ce sunt, și să creadă că omul potrivit vine la momentul oportun.”, povestește AMME.

„Singură în Februarie” nu este despre tristețe sau regrete, este despre asumare și împăcare cu propria persoană, despre recunoștința și bucuria existenței, despre „A-ți FI”, nu „A-I FI”.

„Să nu uităm că noi atragem ceea ce suntem în prezent, nu ceea ce ne dorim să fim. Iar noi, femeile, suntem ceea ce vrem noi să fim! Nu avem nevoie de un bărbat care să facă totul pentru noi, ci de unul care să ne completeze și cu care să facem o echipă. Tu, cea care citești acest mesaj, vreau să știi că ești cea mai puternică din lumea întreagă și că este suficient doar să fii tu, să faci lucuri pentru tine, să știi că meriți tot ce ai și tot ceea ce îți dorești. Curaj și încredere îți doresc!”, declară AMME în continuare.

Noua piesă lansată de AMME se bucură și de un videoclip de stare, un videoclip care prin imaginile captate încearcă să transmită liniar ideea piesei, transpunând-o pe artistă în toate stările, de la fericire, la amărăciune și furie, pentru ca la final să apară împăcarea cu propria persoană, de fapt.

„În clip, am încercat să mă transpun emoțional în toate stările prin care poate să treacă o femeie singură. Fie sunt tristă și melancolică pentru ceea ce a fost, fie simt că îmi este de ajuns și că pot muta munții din loc, fie sunt furioasă, rup pozele cu fostul, pentru că vreau să-l șterg din viața mea. Ca să o poți lua de la capăt trebuie să pui într-un cufăr trecutul și să te axezi doar pe prezent.”, conchide artista.

VIDEO: https://youtu.be/oLPac79xNIU?si=wYBc0qB5TLP8IfhS


Kudika
29 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.