Setari Cookie-uri

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: Ed Sheeran te ajută să oferi cel mai frumos dar de Valentine's Day 

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, doar câteva zile până pe 14 februarie, de aceea este important să te decizi, cât mai curând, asupra cadoului pe care te gândești să îl oferi partenerului tău. Un bilet la concertul Ed Sheeran la București, din 24 august 2024, este cel mai potrivit dar. Tichetele sunt deja puse în vânzare, iar un astfel de eveniment în care dragostea se cântă și se trăiește, nu poate fi ratat. 

Pentru a doua oară în România, Ed Sheeran va concerta pe 24 august 2024 pe ARENA NAȚIONALĂ, din București, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Tichetele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.rohttps://www.cts.eventim.ro/artist/ed-sheeran/, de unde pot fi achiziționate tichete din categoria A, B, C, dar și din cea denumită GA Standing (în fața scenei). Prețul biletele, la toate categoriile, pornește de la 299 Ron și poate ajunge până la 599 de Ron.

Organizatori anunță că, la această sumă, se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Citește și:

Primul concert pe care l-a susținut artistul britanic în România a avut loc în iulie 2019, tot pe Arena Națională, iar atunci, nu mai puțin de 50.000 de oameni au venit să-i urmărească prestația. La momentul acela, Ed Sheeran a avut o apariție memorabilă, el alegând să apară pe scenă în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Nici publicul din țara noastră nu s-a lăsat mai prejos. Pe tot parcursul concertului, fanii au cântat integral versurile celor mai cunoscute piese ale artistului.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său din SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.