Setari Cookie-uri

Ești pasionată de călătorii? Am descoperit trucul care te poate ajuta să explorezi lumea!

Într-o lume în care tehnologia și călătoriile se intersectează tot mai mult, Samsung și Google aduc o nouă dimensiune experienței de utilizare a telefonului mobil prin intermediul Galaxy S24 și funcției sale revoluționare, Circle to Search.

Dezvoltată în parteneriat strâns între cele două companii, această funcție însumează puterea tehnologică sinonimă cu Samsung și expertiza informațiilor de la Google pentru a transforma modul în care explorezi și înveți despre lumea din jurul tău.

Această tehnologie inteligentă îți permite să cauți rapid și ușor informații despre obiecte, locuri sau lucrări de artă folosind doar camera telefonului tău, fără a fi nevoie să faci o poză sau să înregistrezi un videoclip.

Cum funcționează Circle to Search

Pur și simplu activezi funcția Circle to Search prin apăsarea lungă a butonului Home și deschizi camera telefonului. Apoi încercuiești obiectul sau locul de interesi imediat vei primi rezultatele căutării relevante, furnizate de către Google.

Ceea ce face această funcție atât de uimitoare este că poți folosi Circle to Search în orice context, indiferent de aplicația pe care o folosești în acel moment. Poți fi în mijlocul unui film pe Netflix sau poți naviga pe Instagram - indiferent de ceea ce faci, poți accesa rapid informațiile de care ai nevoie despre lumea din jurul tău.

Circle to Search este ghidul tău personal de călătorie

Dacă și ție îți place să străbați lumea în lung și în lat, tehnologia Samsung îți transformă telefonul în ghidul tău personal de călătorie. Circle to Search utilizează tehnologia de recunoaștere a obiectelor și a locațiilor pentru a furniza informații precise și relevante. Oriunde te afli în lume poți avea încredere că vei obține informațiile corecte și actualizate despre tot ceea ce te interesează.

Fiecare călătorie devine astfel o aventură captivantă atunci când deții un Galaxy S24 echipat cu funcția Circle to Search. Indiferent dacă te afli în mijlocul unei excursii în străinătate sau doar faci o plimbare în orașul tău, această caracteristică inovatoare îți oferă posibilitatea de a descoperi mai multe despre lumea din jurul tău.

Imaginează-ți că te plimbi prin străzile vechi dintr-un oraș european pitoresc și observi ceva care îți atrage atenția. Poate fi un monument impresionant sau o panoramă deosebită. În loc să rămâi cu întrebări sau să cauți detalii ulterior, Galaxy S24 îți oferă posibilitatea de a obține instantaneu informațiile de care ai nevoie, cu ajutorul funcției Circle to Search.

Ceea ce face această funcție atât de specială este faptul că funcționează cu sau fără o fotografie sau un videoclip prezent pe telefon. Tot ce trebuie să faci este să deschizi camera și să activezi funcția Circle to Search prin apăsarea lungă a butonului de Home. Următorul pas este să încercuiești obiectul sau monumentul dorit, iar Galaxy S24 va căuta rapid și eficient informații relevante.

Astfel, datorită tehnologiei Circle to Search, ai acces la o bibliotecă virtuală întreagă de cunoștințe și informații, în orice moment și în orice loc. De exemplu, te afli într-o vacanță de vis în Asia și vizitezi un templu antic. Cu funcția Circle to Search, poți afla instantaneu istoria și semnificația acestui loc sacru, fără a fi nevoie să cauți manual pe internet sau să consulți ghiduri turistice. Tot ce trebuie să faci este să încercuiești templul cu telefonul tău și să te lași purtată pe urmele poveștii care s-a scris poate în urmă cu milenii.

Dacă ești îndrăgostită de natură, Circle to Search devine cel mai bun prieten al tău atunci când pleci în explorare. Poate că în calea ta găsești o plantă exotică sau un animal sălbatic (de care te încurajăm să te nu apropii prea mult, indiferent cât e de drăguț). Cu Galaxy S24, poți folosi Circle to Search pentru a identifica rapid specia și caracteristicile acestora, adăugând o notă educativă și distractivă experienței tale de vacanță.

Funcția Circle to Search a telefonului Samsung Galaxy S24, dezvoltată în colaborare cu Google, nu doar că îți transformă telefonul într-un instrument de căutare intuitiv și eficient, dar îți deschide și uși neașteptate spre aventură și cunoaștere în timpul călătoriilor tale. Cu Galaxy S24 la îndemână, fiecare destinație devine o oportunitate de explorare și descoperire, iar fiecare moment devine o poveste de spus.


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.