Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu, adevărul din spatele celor patru procese cu Antena 1: Începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la...

Florin Dumitrescu a vorbit despre cele patru procese pe care le are cu Antena 1 și despre conflictele cu fostul său angajator.

Florin Dumitrescu, cunoscut în special ca fost jurat al emisiunii de succes „Chefi la cuțite”, a atras atenția publicului cu dezvăluirile sale recente despre bătălia juridică în care este implicat. Într-o postare pe rețelele de socializare, celebrul chef a confirmat că se află implicat în patru procese juridice, printre care unul intentat chiar de către el.

Astfel, fostul jurat, alături de colegii săi Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au intentat un proces împotriva postului de televiziune Antena 1 pentru neplata salariilor pentru sezonul 12 al emisiunii culinare. Această mișcare a venit în urma refuzului lor de a participa la filmările pentru emisiune, semnalând publicului că sunt epuizați și nu se mai pot întoarce la platourile de filmare.

Citește și:

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a menționat Dumitrescu.

Citește și:

Anunțul lui Dumitrescu a venit la scurt timp după ce și Cătălin Scărlătescu a făcut declarații pe larg despre procesul intentat Antenei 1, afirmând că postul de televiziune nu le-a plătit salariile pentru sezonul 12, deși au încasat sume considerabile din publicitate.

Reprezentanții Antenei 1 au răspuns acuzațiilor, menționând că au îndeplinit obligațiile contractuale față de cei trei chefi, iar acum situația se află în analiza instanțelor de judecată. Aceștia au catalogat afirmațiile celor trei chefi făcute „în necunoștință de cauză”.

„Este foarte simplu. Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12, pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți. Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea.

Citește și:

După Antena 1, nu există moarte.
Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a susținut Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.