Setari Cookie-uri

George Burcea a dat lovitura! Ce rol va interpreta fostul soț al Andreei Bălan?

George Burcea a dat lovitura în lumea cinematografică și va interpreta un rol unic, de care se bucură enorm.

Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru actorul George Burcea, în vârstă de 36 de ani. După împăcarea cu iubita sa, Viviana Sposub, acesta a semnat un contract uriaș pentru un rol cinematografic. George Burcea și-a anunțat recent debutul pe marile ecrane într-o distribuție valoroasă, marcând astfel un moment unic în cariera sa de actor.

Filmul de lungmetraj în care va juca George Burcea este deosebit de special, deoarece îl va portretiza pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, considerat părintele fondator al României moderne. Acest rol a fost interpretat o singură dată anterior, acum 45 de ani, de către legendarul Florin Piersic, într-o producție din 1979.

"Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne," a declarat George Burcea într-o postare pe Instagram.

Citește și:

"Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lungmetraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astăzi este ziua lui Cuza. La mulți ani, Domn!!!"

Anul trecut, după o relație de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea au decis să se despartă, însă separarea lor a fost temporară. Actorul a reușit să o recucerească pe Viviana, femeia alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Bălan. Viviana Sposub, cunoscută publicului larg ca fostă concurentă de la emisiunea "Bravo, ai stil!", și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei și tot atunci a anunțat că s-au împăcat.

Citește și:

Întorcându-se în România, Viviana și-a reluat activitatea profesională, participând la evenimente mondene și continuând campaniile de publicitate pe care le desfășoară în mediul online. Într-un interviu pentru viva.ro, Viviana Sposub a mărturisit că își dorește să devină mamă, exprimându-și dragostea pentru copii și subliniind relația exemplară pe care o are cu fetițele lui George Burcea.

"Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele."

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.