Setari Cookie-uri

Arabia Saudită va fi reprezentată pentru prima dată la Miss Universe: Cine este Rumy Alqahtani, tânăra care participă fără hijab

Arabia Saudită va face istorie la Miss Universe prin prezența sa în competiție, iar Rumy Alqahtani este femeia care va reprezenta cu mândrie țara islamică.

Într-o premieră istorică, Arabia Saudită va avea o reprezentantă la prestigiosul concurs mondial de frumusețe, Miss Universe. Rumy Alqahtani va fi femeia care va purta cu mândrie steagul țării islamice la competiția ce va avea loc anul acesta în Mexic. Această decizie a produs entuziasm în lumea modei și a frumuseții, iar o reacție specială a venit chiar din partea Mihaelei Rădulescu, care a transmis un mesaj pe Instagram.

Cine este Rumy Alqahtani, noua speranță a Arabiei Saudite pentru titlul de Miss Universe?

Tânăra în vârstă de 27 de ani, originară din Riad, promite să facă o figură frumoasă la cel mai vestit concurs de frumusețe. De-a lungul carierei sale în lumea concursurilor de acest gen, Rumy Alqahtani a reprezentat deja Arabia Saudită în competiții internaționale precum Miss Arab Peace, Miss Asia, Miss Arab Peace și Miss Europa. De asemenea, ea și-a pus amprenta și la Miss Orientul Mijlociu SA, Miss Arab World Peace 2021 și Miss Woman for Saudi Arabia.

Citește și:

Cu toate acestea, frumusețea și grandoarea ei nu se opresc aici. Rumy Alqahtani este absolventă a Facultății de Stomatologie și își manifestă interesul pentru știință și limbi străine, fiind fluentă în arabă, engleză și franceză,

Dacă aruncăm o privire pe contul ei de Instagram, cu deja un milion de urmăritori, se poate observa că Rumy Alqahtani este pasionată de călătorit. Tânăra a vizitat numeroase țări, de la Egipt și Irak până la destinații mai îndepărtate precum Italia și Malaysia, contribuind astfel la îmbogățirea experienței sale de viață și a viziunii sale asupra lumii.

Mai mult, ea este implicată activ în acțiuni de mediu, participând alături de diverse organizații neguvernamentale la plantarea de copaci și la sprijinirea comunităților mai puțin dezvoltate economic.

Citește și:

Această participare a Arabiei Saudite la Miss Universe reprezintă nu doar o schimbare istorică, ci și o demonstrație a evoluției și modernizării țării. Mihaela Rădulescu a postat un mesaj de susținere pentru tânăra de 27 de ani, în care și-a exprimat felicitările pentru participarea la un astfel de concurs.

„Aceasta este o știre uriașă și importantă – pentru prima dată în istoria sa, Arabia Saudită a fost de acord să lase o femeie să concureze la Miss Universe, fără să poarte un hijab. Regina frumuseții este Rumy Alqahtani (27 de ani) din Riad. Asta spune multe despre evoluția și modernizarea Arabiei Saudite și… despre frumusețea extraordinară a femeilor lor”, a scris vedeta pe social media.

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.