Setari Cookie-uri

Corina Caciuc a născut cel de-al doilea copil al său și a lui Laurențiu Reghecampf. Mesajul Aneimaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, care a devenit tată pentru a patra oară.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au intrat într-o nouă etapă a vieții lor, devenind din nou părinți, după ce iubita antrenorului a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Vestea fericită a fost anunțată de Corina Caciuc pe contul ei de Instagram, unde a postat prima fotografie cu bebelușul, direct din sala de nașteri. Cu o inimioară acoperind chipul micuțului, Corina a transmis un mesaj plin de iubire: „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”.

În vârsta de 32 de ani, Corina Caciuc este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată, iar sarcina a fost păstrată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, bucuria cuplului este evidentă în urma nașterii celui de-al doilea copil. Chiar dacă nu au dezvăluit sexul bebelușului, cuplul a sugerat anterior, prin intermediul rețelelor de socializare, că vor avea un băiețel.

Citește și:

Această nouă adiție la familia lor marchează o etapă importantă în viața lui Laurențiu Reghecampf, care deja este tatăl a patru copii. Antrenorul de fotbal îl are pe, Luca, din prima căsnicie. Din căsătoria sa cu Anamaria Prodan, Reghecampf are și un fiu pe nume Bebeto. În prezent, relația lor a luat o direcție separată, iar Anamaria Prodan și-a refăcut viața cu Ronald Gavril, campion la box.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi, se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni și mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Citește și:

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.