Setari Cookie-uri

Verdictul dramatic al Regelui Charles. Câți ani mai are de trăit Charles al III-lea?

În aceste momente de cumpănă, Familia Regală Britanică primește sprijin și compasiune din întreaga lume, iar cetățenii își exprimă susținerea lor pentru Regele Charles și Kate Middleton în lupta lor împotriva cancerului.

Într-un moment fără precedent pentru Familia Regală Britanică, aceasta se confruntă cu o provocări și situații extrem de dificile. Pe 5 februarie, Regele Charles al III-lea a dezvăluit lumii că se luptă cu cancerul. Această veste, deja devastatoare, a fost urmată de un alt șoc, pe 22 martie, când Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, nora sa, a anunțat că și ea a fost diagnosticată cu aceeași boală necruțătoare. Amândoi se află în prezent sub tratament, dar starea de sănătate a regelui pare să se agraveze, cu medicii care au făcut un pronostic dureros.

Regele Charles, sub tratament oncologic, și-a redus semnificativ aparițiile publice în timp ce își concentrează energia asupra luptei împotriva bolii. Cu toate acestea, semnele de oboseală devin tot mai evidente, iar ultima sa apariție publică a fost în data de 30 martie, când a participat la o slujbă de Paște organizată la Windsor. Cu toate speranțele îndreptate spre o recuperare completă, pregătirile pentru înmormântarea sa au început deja, sub operațiunea "Menai Bridge".

Citește și:

Tragedia familiei regale este întunecată și de verdictul crunt primit de Regele Charles din partea medicilor. Se spune că suveranul britanic ar avea mai puțin de doi ani de trăit, iar starea sa este caracterizată de fragilitatea extremă, conform unor surse din interiorul palatului.

În acest context dificil, Regele Charles și Regina Camilla au arătat un sprijin emoționant pentru Kate Middleton. Palatul Buckingham a făcut public un mesaj al Regelui către nora sa, exprimând mândria sa pentru curajul acesteia de a face față diagnosticului greu. Se pare că Regele Charles i-a oferit sprijin și vizite încurajatoare, în ciuda propriei sale bătălii cu boala.

Sursă foto - derwiki / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.