Setari Cookie-uri

3 Sud Est lansează În camera ta, parte din coloana sonoră a filmului Retreat VAMA VECHE

Premieră în premieră! Primele imagini din filmul toamnei, regizat de Petre Năstase, cu Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi în rolurile principale, în noul clip 3 Sud Est!

3 Sud Est, trupa fenomen care a cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului, aduce în playlisturile de vară „În camera ta”, single ce se va regăsi pe coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche", regizat de către Petre Năstase, care-și va avea mult așteptata lansare în această toamnă. Povestea muzicală pe beat-uri pop-fresh lansată de 3 Sud-Est alături de Cat Music are videoclipul cu imagini în premieră din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie în care Ada Condeescu, Laura Cosoi și Adela Popescu joacă rolurile principale.

Scrisă de către Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Sipos, cu producția semnată de Laurențiu Duță, piesa catchy „În camera ta” promite să fie un hit muzical al verii care anunță un hit cinematografic al toamnei, „Retreat VAMA VECHE”.

Citește și:

"Pentru această piesă, am reușit să combinăm două ere - muzica anilor 2000 cu muzica de astăzi. «În camera ta» este un single dinamic, ritmat, cu un aer fresh, de care fanii noștri aveau nevoie. Și nouă ne era dor să cântam și să dansam pe o piesa dance, iar faptul că face parte din coloana sonoră a filmului «Retreat Vama Veche» nu poate decât să ne bucure.", povestește Laurențiu Duță despre mixul de muzică și film care vine odată cu noua piesă.

Videoclipul piesei „În camera ta”, cu imagini în premieră din lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, spune povestea a 3 prietene, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, care-și respect promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlacelor în Vama Veche, moment care declanșează comedia, nebunia, dar și ironia sorții. Din distribuția lungmetrajului mai fac parte Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu care este și scenaristul filmului, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu. Lansarea lungmetrajului „Retreat VAMA VECHE” va fi în toamnă, în cinematografele din toată țara.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.