Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, apoi s-a răzgândit: Nu sunt așa rău cum crede lumea

Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, pentru declarații mincinoase, însă, între timp, afaceristul s-ar fi răzgândit.

Ceea ce a început ca o poveste de dragoste pasională între afaceristul Alex Bodi și vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu s-a transformat rapid într-un adevărat ciclu nesfârșit de scandaluri și controverse, care au ținut captivă prima pagină a tabloidelor, pentru mult timp. Chiar și după divorțul lor, povestea celor doi nu pare să se fi încheiat definitiv, asta pentru că afaceristul a dat-o în judecată pe blondină.

Relația lor a fost una plină de certuri și împăcări, iar fiecare episod a captivat atenția publicului. Bianca Drăgușanu l-a acuzat, la un moment dat, pe fostul ei partener de agresiune, alimentând astfel un scandal de amploare. Însă, Alex Bodi a negat vehement aceste acuzații și a contraatacat, dând-o în judecată pentru declarații mincinoase.

Citește și:

„Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi”, a declarat, acum ceva vreme, avocatul afaceristului într-o emisiune TV,

Alex Bodi a insistat asupra faptului că este nevinovat și că acuzațiile aduse de Bianca Drăgușanu sunt nefondate, susținând că eventualele răni ale acesteia ar fi survenit în urma unei operații estetice, nu din cauza unor presupuse acte de violență din partea sa.

Recent, într-un podcast moderat de Bursucu, Alex Bodi a mărturisit că, deși a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu pentru declarații mincinoase, ulterior s-ar fi răzgândit. Motivul invocat a fost că nu dorea să îi provoace suferință fostei sale partenere de viață, preferând să lase în urmă trecutul și să se concentreze pe momentul prezent.

Citește și:

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice…cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv. Eu nu mai trăiesc în trecut și de aia nu vreau să-mi aduc aminte de anumite persoane…

A declarat și de alte persoane (n.r că nu ar fi ceea ce pretind) și au depus plângere penală. Eu m-am oprit atunci. Nu vreau să fac rău, mai ales pe nedreptăți așa…E urât. Nu vreau să zic că sunt un om bun, nu sunt așa rău cum crede lumea. Sunt rău doar atunci când îmi este amenințată familia sau atentează cineva la ce iubesc eu.

Da, imaginea mea a fost stricată (n.r după certurile cu Bianca Drăgușanu apărute în presă). Dar au fost învățături de minte și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că momentul în care mă aflu acum…ce bine e!”, a ținut să spună Alex Bodi, în podcastul lui Bursucu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.