Setari Cookie-uri

Oana Moșnesgu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinți: Doamne-ajută să fie totul bine!

După cununia civilă de vis, Oana Moșneagu și Vlad Gherman trec la următorul pas! Cei doi își doresc să devină părinți.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit recent destinele prin cununia civilă de vis, pregătindu-se cu entuziasm pentru pasul următor - nunta religioasă și petreceres, ce vor avea loc pe data de 2 iunie 2024.

Deși în lumina reflectoarelor, Oana și Vlad sunt cunoscuți pentru talentul lor actoricesc și pentru prezența lor fermecătoare pe micile ecrane, în culise se desfășoară o altă poveste, una plină de dragoste și dorințe comune. Oana Moșneagu a împărtășit recent publicului că își dorește să devină mamă și visează nu la unul, ci la doi copii.

Întrebată despre momentul în care își va aduce pe lume primul copil, Oana Moșneagu a răspuns cu sinceritate și emoție, subliniind că acest pas este una din cele mai mari dorințe ale sale și că se bucură la gândul că vor deveni părinți.

Citește și:

„Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept! (…)

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a povestit Oana Moșneagu, pentru Unica.

Citește și:

Mai mult, actrițs a împărtășit și viziunea ei despre educația și creșterea viitorilor săi copii. Ea își dorește ca viitorii săi copii să fie liber și să știe să iubească.

„Aș vrea să fie liber. Cred că cea mai importantă lecție pe care aș vrea să o învețe de la noi, de la mine și de la Vlad, și separat și împreună, ar fi să iubească. Dacă noi reușim să formăm un cuplu funcțional, sănătos, cred că ar fi cel mai mare câștig. Dacă învață ce înseamnă iubirea, generozitatea, să lași de la tine, înțelegerea și efortul constant pe care-l faci într-o relație și tu cu tine, ce să-l mai învăț? Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”, a mai spus Oana Moșneagu.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.