Setari Cookie-uri

Sore se pregătește să devină mamă pentru a doua oară: Dacă e băiat, ce facem?

Sore este mai îndrăgostită ca niciodată, astfel că vedeta se gândește deja la posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

Într-un episod al podcastului moderat de Ilinca Vandici, Sore, cunoscută artistă în vârstă de 34 de ani, și-a deschis inima și a împărtășit cu fanii săi o parte din intimitatea vieții sale, abordând subiecte precum spiritualitatea și, mai ales, dorința de a deveni mamă pentru a doua oară.

În timpul discuției sincere și captivante, Sore a reflectat la experiențele sale de viață, remarcând schimbările majore de perspectivă pe care le-a trăit odată cu trecerea timpului.

„Mă gândeam la 20 de ani, când e mai mult o iubire d-asta, toxică, cu nebunii, cu drame, cu țipete, cu plâns… și stăteam cu copilul lângă mine, care dormea, și zic: «Doamne, cât timp pierdut!»”, a mărturisit artista.

Citește și:

Cu sinceritate și o doză de umor, Sore a abordat apoi subiectul dorinței sale de a-și extinde familia, dezvăluind că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Însă, o condiție specială a fost impusă chiar de către fiica sa, Erin - cel de-al doilea copil să fie tot fetiță!

„Da, să știi că da! (n.r. își mai dorește un copil) Adică m-am văzut mamă de doi… adică de două fetițe. În mintea mea, în sufletul meu așa m-am imaginat”, a mai dezvăluit Sore.

În ceea ce privește implicarea viitorului tată al copilului, Sore a subliniat importanța testării terenului și a decis ca verdictul final să vină din partea copilului său. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că este încrezătoare în calitățile actualului său partener de viață.

Citește și:

" Iar Erin este, cred, și din spusele ei, și din cum o văd interacționând cu copii mai mici, material de soră mai mare foarte bun! Ea mi-a pus, cumva, o condiție. Mi-a spus: «Mama, trebuie să fie fată!». Păi și, zic, dacă e băiat, ce facem? «Păi, ce să facem, îl iubim, dar eu nu știu să mă joc cu băieții.»

Învățăm! Îți dai seama că vrea să aibă și ea o păpușică vie. Da (n.r. a fost întrebată de Ilinca Vandici: Materialul actualului tău iubit este un material bun de tată?) În primul rând, după separare, pentru mine a fost important să testez eu terenul, iar apoi verdictul final trebuie să vină din partea copilului. Și copilul a dat un verdict extraordinar”, a mai spus Sore, în cadrul podcastului.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.