Setari Cookie-uri

Scandal în lumea mondenă: Dezvăluiri șocante despre relația dintre Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu

Alina Sorescu a avut o primă reacție după ce în presă au apărut noi imagini cu presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu.

Zvonurile și speculațiile care circulau în lumea mondenă au luat amploare după ce Alexandru Ciucu, celebrul creator de modă, a fost surprins alături de Oana Vlădescu, iar presa a început să pună întrebări legate de presupusa lor relație.

Imaginile care îi surprindeau pe cei doi într-o ipostază compromițătoare au alimentat speculațiile și au declanșat un val de reacții. Se pare că o întâlnire asemănătoare a avut loc și în urmă cu 11 ani, atunci când Alexandru Ciucu era deja căsătorit cu Alina Sorescu, iar Oana Vlădescu era coprezentatoare la o emisiune televizată.

Alexandru Ciucu a reacționat vehement la aceste zvonuri, declarând că este victima unei campanii de denigrare, cu scopul a-l prezenta într-o lumină defavorabilă, în preajma termenului de divorț pe care îl are săptămâna viitoare. Acesta a sugerat că există o regie care vizează discreditarea imaginii sale publice.

Citește și:

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste «știri» devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces. Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de «noutăți» și denigrări și în perioada următoare”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Spynews.ro.

Citește și:

De asemenea, Alina Sorescu, încă soția în acte a lui Alexandru Ciucu, a făcut declarații incendiare, sugerând că imaginile au un sâmbure de adevăr și că fotografiile distribuite pe social media vorbesc de la sine.

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a declarat Alina Sorescu, pentru sursa citată mai sus.

Această situație vine în contextul unui proces de divorț lung și complicat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, care a început în urmă cu doi ani. Alina Sorescu a făcut publice detalii despre modul în care decurge procesul său, subliniind că este concentrată pe bunăstarea fetițelor lor și pe cariera sa profesională.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.