Setari Cookie-uri

Interviu Tudor Ionescu de la FLY PROJECT:Concerte, familie, hit-uri peste hit-uri.Se anunță o vară cu mult soare pe strada lui!

Tudor Ionescu de la FLY PROJECT a găsit ingredientul secret pe care îl folosește în muzica sa, pentru ca piesele sale să devină hit-uri, ascultate și iubite chiar și după ani buni de la lansare. Te invităm să citești interviul de mai jos pentru a afla cum poți avea și tu "soare pe strada ta"!

KUDIKA: Bună, Tudor! Se anunță o perioadă interesantă pentru tine, cu multe evenimente. Unde te poate vedea publicul tău în perioada următoare?

TUDOR IONESCU: Bună și mă bucur să povestim din nou împreunā. În multe locuri, în țară și în afara ei. Sardinia, Chișinău, Botoşani, Odorheiul Secuiesc.. asta din ce îmi amintesc acum rapid, dar îi aștept pe toți cei interesați pe instagramul Fly Project, acolo sunt la curent cu tot în timp real.

KUDIKA: De unde îți iei energia pentru a fi în formă maximă în fața fanilor tăi?

TUDOR IONESCU: Din muzica mea. Din bucuria oamenilor care îmi fredonează muzica și pe care îi văd că îi bucură muzica mea. E cel mai mare premiu pentru mine. Și, nu în ultimul rând, de la familia mea, de la Ana și Ilinca.

Citește și:

KUDIKA: Ai lansat de curând piesa „Soarele pe strada mea", alături de Bianca Tilici. De unde a pornit ideea acestei colaborări?

TUDOR IONESCU: Ideea a pornit de la faptul că această piesă avea nevoie de o voce bună și interesantă de fată, alături de care să cânt. O știam pe Bianca, lucrasem cu ea în studio, îmi place mult de ea, avem aceeași casă de producție, așa că a tras și ea pe piesă să vedem cum sună. A ieșit din prima și asta a fost. Înțeleg că și ea își dorise să cântăm pe o piesă împreună, așa că a fost fix la timpul potrivit.

KUDIKA: Ce featuring-uri mai ai în plan pentru acest an?

TUDOR IONESCU: Voi fi exterminat de către echipa mea dacă spun ceva înainte de a se confirma 😁 Orice plan de genul asta se dezvăluie după ce se stabilește tot, așa că nu vă supărați. Revin cu insides când o să fie cazul. Promit.

Citește și:

KUDIKA: Piesele tale continuă să fie în topuri și astăzi. Care este ingredientul secret pe care îl strecori în muzica ta?

TUDOR IONESCU: Bucurie. Nu știu dacă există un ingredient secret, că dacă ar fi ceva programat și ar ști producătorii.. ar fi foooarte bogați. Dar cred că emoția conteazā enorm, ce transmiți omului prin piesa pe care o faci, daca pierzi emoția.. nu ai nimic. Bucuria dispare, și la tine și la cel care ascultă.

KUDIKA: Ce nu ai vrea să știe fanii tăi despre tine?

TUDOR IONESCU: Că uneori sunt leneș. Pentru că nici Ilinca nu vreau să știe asta despre mine, însă după mulți ani de muncă, încă de când eram foarte tânăr, fără prea multe pauze.. e normal să mai și obosesc.

KUDIKA: Cum se anunță vara aceasta pentru FLY PROJECT?

TUDOR IONESCU: Plină. Cu multe drumuri, mulți oameni, multă muzică și BUCURIE.

Citește și:

KUDIKA: Cum reușești să îți faci timp pentru tine și pentru familie în perioadele aglomerate?

TUDOR IONESCU: Ne-am obișnuit. M-am obișnuit. Ce fac face parte din mine, am norocul că Ana, soția mea, mă înțelege și e tot timpul alături de mine, așa m-a cunoscut și am crescut împreună, ne-am dezvoltat și ne dăm unul după celălalt. Când nu pot eu, este ea, când nu.. invers, găsim soluții. Trebuie doar să vrei și să fii dispus pentru a face eforturi.

KUDIKA: Ai participat la emisiunea Power Couple alături de soția ta, Ana. Ce ai învățat nou despre tine, dar și despre partenera ta de viață, după ce ați părăsit emisiunea?

TUDOR IONESCU: Că facem o echipă extraordinară și suntem mult mai puternici decât am crezut vreodată.

KUDIKA: Spune-ne un lucru pe care l-ai face la infinit, fără să te plictisești vreodată.

Citește și:

TUDOR IONESCU: Să cânt. E parte din mine.

KUDIKA: Care este motto-ul pentru vara care urmează, pentru tine?

TUDOR IONESCU: Să fie Soarele pe strada mea.. și a ta, și a ta.. a tuturor!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.