Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, despărțită de Salman Khan în ziua de Paște! Cum a petrecut vedeta

Iulia Vântur s-a întors în România pentru a sărbători Paștele. Vedeta a venit acasă la părinții ei, singură, iar fanii săi s-au întrebat imediat dacă între ea și Salman Khan a avut loc separarea.

Cu o carieră care a traversat continente și culturi, Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la Pro TV, a ajuns să strălucească pe marile ecrane de la Bollywood. Deși locuiește departe de România de peste 10 ani, frumoasa româncă și-a păstrat legăturile cu țara natală, întorcându-se periodic pentru a petrece timp alături de familie și a celebra tradițiile românești, cum ar fi Paștele.

Deși preferă să-și păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, Iulia Vântur a făcut o excepție în cel mai recent interviu al său. Blondina a vorbit cu căldură despre partenerul său de viață, celebrul actor Salman Khan. Ea l-a numit pe Khan „scutul său”, subliniind importanța și sprijinul pe care îl primește de la el.

Citește și:

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, spunea aceasta pentru City Times, în timp ce era în vizită în Dubai.

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de ani buni și, deși agenda lor ocupată îi ține deseori la distanță unul de celălalt, își găsesc mereu timp să se reunească și să se bucure de momente prețioase împreună.

De Paște, Iulia Vântur s-a întors în România pentru a petrece alături de familia sa. Chiar dacă Salman Khan nu a putut fi alături de ea din cauza angajamentelor sale profesionale, vedeta a împărtășit momentele de bucurie cu părinții săi.

Citește și:

„Paștele e cu adevărat special… acasă, împreună cu părinții și prietenii din copilărie, cu lumina primită de la biserică, cu mâncare tradițională românească pe masă și miros de iarbă verde. Fericită că am reușit să ajung și anul acesta acasă, de Paște. Să aveți un Paște binecuvântat, cu lumină, bucurie și dragoste în suflete”, a transmis Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.