Setari Cookie-uri

Mesajul controversat al lui Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său se luptă pentru viață

Florin Piersic Jr. a postat un mesaj enigmatic pe rețelele sociale, în timp ce tatăl său se confruntă cu grabe probleme de sănătate.

Într-o perioadă dificilă pentru familia marelui actor Florin Piersic, fiul său, Florin Piersic Jr., a împărtășit gândurile sale pe rețelele de socializare. Între timp, publicul și-a exprimat solidaritatea și încurajările pentru actorul senior, aflat într-o luptă cu probleme grave de sănătate.

Florin Piersic este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase din București, după ce a fost transferat de urgență din Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Actorul se confruntă cu o septicemie și a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea stimulatorului cardiac. În aceste momente delicate, fiul său, Florin Piersic Jr., nu se află în Capitală, ci în Bacău, unde a postat recent o fotografie pe Instagram, însoțită de un mesaj enigmatic:

Citește și:

"Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău."

Mesajul a stârnit numeroase reacții și speculații din partea fanilor. Unii au interpretat postarea ca o încercare de a se distrage de la situația tensionată prin care trece tatăl său, în timp ce alții au speculat că este o expresie a emoțiilor interioare ale lui Florin Piersic Jr. în aceste momente dificile.

„Sunt alături de dumneavoastră cu gândul și îmi doresc să fie totul bine”,

„Sănătatea marelui Florin Piersic”,

„Multă sănătate tatălui dumneavoastră! Sper să treacă ușor si cu bine peste aceste momente grele”,

„Tot răul spre bine să fie în privința tatălui tău, marele Piersic”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Florin Piersic Jr.

Citește și:

În contextul acestei situații delicate, mulți s-au întrebat care este relația dintre Florin Piersic Jr. și tatăl său. În trecut, relația lor a fost marcată de tensiuni, însă nici în prezent nu au o relație prea apropiată.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a dezvăluit Florin Piersic Jr. în emisiunea de la Kanal D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.