Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, adevăratul motiv pentru care a părăsit România pentru India

Iulia Vântur a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care a lăsat România și a început o nouă viață în India.

Într-o mișcare ce a surprins pe mulți, vedeta Iulia Vântur a făcut un pas curajos în urmă cu 12 ani, abandonând tot ceea ce cunoștea pentru a începe o nouă viață în India. Deși această decizie părea șocantă, vedeta a ales să vorbească recent despre motivele care au stat în spatele acestei schimbări radicale și despre evoluția ei ulterioară.

Potrivit declarațiilor recente ale lui Iulia Vântur, motivul principal pentru care a luat această hotărâre a fost dragostea profundă pe care o simțea pentru Salman Khan. Deși rațiunea îi spunea să stea în loc și să nu riște totul pentru o relație, inima ei a fost mai puternică și a condus-o spre India, țara partenerului său.

"Viața mi-a oferit această opțiune și am ascultat vocea interioară a sufletului meu. Probabil că aș fi regretat întreaga mea viață dacă nu aș fi încercat măcar. Cred că am făcut cea mai bună alegere pentru propria mea evoluție personală, care ulterior s-a extins și în sfera profesională. Sunt recunoscătoare că am avut curajul să fac acest pas. În India, am trăit experiențe unice, m-am maturizat și am devenit femeie cu adevărat", a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Citește și:

Deși inițial era reticentă, această schimbare radicală a adus cu ea nu numai o evoluție personală profundă, ci și o carieră de succes în muzică și film în India, țara care a adoptat-o. Astăzi, Iulia Vântur se bucură de o viață împlinită alături de bărbatul pe care îl iubește.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.