Setari Cookie-uri

Eleganță și stil la Festivalul de Film de la Cannes 2024: Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe covorul roșu

La deschiderea Festivalului de Film de la Cannes 2024, Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum au strălucit pe covorul roșu, încântând publicul prin eleganța și farmecul lor remarcabil.

În deschiderea celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, vedete de talie mondială au strălucit pe covorul roșu, dând startul unui eveniment spectaculos și plin de eleganță. Printre cele care au captat atenția publicului s-au numărat Jane Fonda, Meryl Streep și Heidi Klum, fiecare aducând propria sa notă de stil și grandoare la această întâlnire cinematografică de excepție.

La vârsta de 86 de ani, legendarul icon al cinematografiei Jane Fonda a demonstrat încă o dată că frumusețea și eleganța nu cunosc vârstă. Îmbrăcată într-o superbă salopetă neagră semnată Elie Saab, accesorizată cu aplicații florale și mărgele în talie, Fonda a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Cu o ținută sofisticată și un strop de ruj roșu pe buze, a reușit să încânte audiența cu prezența sa impresionantă.

Citește și:

În același timp, Heidi Klum, în vârstă de 50 de ani, a adus un strop de glamour și senzualitate la Cannes 2024. Fotomodelul și actrița a atras toate privirile într-o rochie roșie îndrăzneață, semnată Saiid Kobeisy, care i-a pus în evidență silueta perfectă și farmecul inconfundabil.

Dar poate unul dintre momentele cele mai emoționante a fost prezența lui Meryl Streep, care, la vârsta de 74 de ani, a primit un trofeu Palme d'Or onorific pentru contribuția sa remarcabilă la cinematografia mondială. Îmbrăcată într-o rochie drapată de culoarea fildeșului, Streep a reușit să impresioneze publicul cu modestia și grandoarea sa, arătând că eleganța nu se pierde odată cu trecerea anilor.

Festivalul de Film de la Cannes 2024 aduce și o importantă prezență românească, cu trei filme ce vor fi proiectate în cadrul evenimentului. Lungmetrajul "Trei kilometri până la capătul lumii" al lui Emanuel Pârvu va avea premiera mondială în Competiția Oficială, iar "Nasty", un lungmetraj-documentar regizat de Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și Tudor Giurgiu, va fi prezentat în secțiunea Proiecții Speciale.

Citește și:

De asemenea, Cannes 2024 marchează prima ediție a secțiunii imersive Cannes XR - Immersive, unde unul dintre cele opt proiecte selectate este românescul "Human Violins: Prelude", regizat și produs de Ioana Mischie.

Sursă foto - onkelglocke / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.