Setari Cookie-uri

Prințul William, noi detalii despre starea de sănătate a Ducesei de Cambridge

Familia regală și-a exprimat speranța că veștile vor continua să fie favorabile și că vor putea să se concentreze pe viitor cu optimism.

Prințul William al Marii Britanii a oferit detalii despre starea de sănătate a soției sale, Kate Middleton, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă pentru a combate cancerul. În timpul unei vizite recente la Spitalul Comunitar St. Mary’s, pe 10 mai, Prințul William a vorbit deschis despre provocările prin care trece familia regală.

Într-un dialog cu Tracy Smith, administrator al spitalului, Prințul William a răspuns întrebărilor legate de sănătatea soției sale.

„Se simte bine, mulțumesc”, a spus William, conform relatărilor Associated Press.

Kate Middleton a anunțat pe 22 martie 2024, într-un mesaj video, că se află în „primele etape” ale unui tratament de chimioterapie preventivă, după un diagnostic de cancer primit în urma unei intervenții chirurgicale abdominale suferite în ianuarie. Deși nu a specificat tipul de cancer, Ducesa a subliniat că diagnosticul a fost un șoc pentru toată familia.

Citește și:

Kate și William au avut o sarcină dificilă în a explica situația celor trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră și să-mi încep tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus Kate Middleton.

În ciuda veștilor alarmante, Prințul William și Kate Middleton au primit un val de suport din partea publicului și a comunității medicale. Specialiștii subliniază importanța chimioterapiei preventive în cazurile în care există un risc ridicat de recidivă a cancerului.

Familia regală se arată optimistă și determinată să treacă cu bine peste aceste momente dificile. În mesajele lor, atât Prințul William, cât și Kate Middleton au exprimat recunoștință față de sprijinul primit și încredere în echipa medicală.

Citește și:

Sursă foto - Pixabey


Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.