Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu, de la vacanțe de vis la perfuzii! Cum se simte acum vedeta?

Adriana Bahmuțeanu a revenit în România după o vacanță prelungită în Spania și Italia, ajungând direct pe perfuzii din cauza exceselor de sărbători.

Adriana Bahmuțeanu, binecunoscuta prezentatoare TV, a trecut printr-o transformare dramatică în doar câteva zile. De la peisajele idilice din Spania și Italia, unde s-a bucurat de o vacanță prelungită, vedeta a ajuns în România în stare de epuizare, fiind necesar să primească perfuzii pentru a-și reveni.

Vacanța prelungită a Adrianei Bahmuțeanu a început cu mult înainte de Paște. Aceasta a petrecut timp alături de băieții ei în Spania, la rude, și a continuat cu o escapadă romantică în Italia, împreună cu iubitul său, George Restivan. Vedeta nu a ratat ocazia de a se fotografia lângă cele mai cunoscute obiective turistice, împărtășind aceste momente cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Vacanța a avut numeroase motive de sărbătoare: începând cu sărbătorile pascale, care au coincis cu ziua sa de naștere, până la celebrarea relației cu George. Cu atât de multe ocazii de bucurie, cei doi au exagerat cu băutura, după cum a recunoscut Bahmuțeanu, ceea ce a dus la deteriorarea stării sale de sănătate.

Citește și:

"Din vacanță direct la perfuzii!!! Noroc ca am un soț care ma susține!!!" a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu ea având perfuzia la mână.

Recuperată în urma perfuziei, Adriana Bahmuțeanu a povestit pentru Antena Stars despre ultimele două săptămâni pline de activități și petreceri.

„După două săptămâni de șprițuială… Noi șprițuim de dinainte de Paști. Am făcut o șprițuială și înaintea Paștelui, și de Paște, și după Paște, și îți dai seama că după atâta șprițuială, avioane, du-te de colo colo, am călătorit de zici că am fost în turneu… Ne-am dus în Spania, din Spania la Port Aventura, de la Port Aventura la Barcelona, Rambla, în Arad la pomenire.”

Citește și:

Imediat după revenirea în țară, Adriana și George au mers la un restaurant libanez, pentru că nu aveau mâncare acasă. Episodul a devenit subiect de discuție pe rețelele de socializare, după ce George a fost surprins purtând un maiou, stârnind numeroase comentarii răutăcioase.

Invitată la Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a anunțat că va scoate la licitație maioul controversat al lui George Restivan.

„Când am venit în România, pentru că era frigiderul gol, după 11 zile de vacanță, am mers la un restaurant libanez. Ne-am dus la un libanez în București, iar George, pentru că era cald, avea o geacă de blugi pe deasupra și m-a întrebat dacă poate să o dea jos, m-a întrebat dacă mă supăr. Eu i-am spus că nu, că nu am de ce să mă supăr. Drept urmare, s-a stârnit uraganul pe Facebook, că de ce e în maiou, și acum l-am adus.”, a spus vedeta.

Citește și:

Reacțiile negative nu au întârziat să apară, George fiind comparat cu un șofer de tir polonez. În ciuda acestui val de critici, Adriana și George au decis să transforme situația într-un act caritabil, licitând maioul pentru a strânge fonduri pentru un copil aflat în nevoie.

„Dacă tot am stârnit valul ăsta de înjurături, măcar să iasă ceva frumos din toată treaba asta,” a adăugat Adriana Bahmuțeanu.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.