Setari Cookie-uri

Cum se înțeleg, de fapt, Violeta Bănică și Radu Bănică? Declarațiile fiicei Andreei Marin despre fratele său te vor emoționa!

Deși diferența de vârstă dintre ei este de șase ani, cei doi frați vitregi au dezvoltat o relație strânsă și plină de afecțiune. Ce spune Violeta despre relația pe care o are cu fratele său?

Ana Violeta Bănică și Radu Ștefan Bănică, tinerii din familia Bănică, aduc un suflu proaspăt în showbiz-ul românesc. Cu o frumusețe remarcabilă, talent și carismă, aceștia au toate atuurile să devină vedete de top, asemenea părinților lor celebri, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu, a împlinit 22 de ani pe 7 februarie, iar Ana Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, are 16 ani și jumătate, fiind născută pe 15 decembrie 2007. Diferența de vârstă de șase ani nu a fost un impediment pentru dezvoltarea unei relații frumoase între cei doi, care au devenit cei mai buni prieteni de la adolescență încoace.

Ana Violeta a vorbit cu multă afecțiune despre fratele ei vitreg, Radu Ștefan, într-un interviu pentru WOWnews:

Citește și:

„Sunt foarte mândră de el. De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți.”

Relația lor apropiată este evidentă și din aparițiile lor publice și postările pe rețelele sociale, unde se susțin reciproc și își arată afecțiunea.

Andreea Marin a explicat diferența dintre rolul de mamă și cel de prietenă într-un interviu pentru sursa citată mai sus:

„Cred că răspunsul care dă bine la cameră că suntem mai întâi prietene, dar eu voi fi cinstită și voi spune că suntem mamă și fiică. Asta implică și prietenie, dar și responsabilitate. O dată pentru mine, pentru că nu pot să o las să greșească prea mult. Sunt greșeli inerente și care fac parte din viață și care sunt lecții. Așa înveți, făcându-le, sunt greșeli care pot fi ireparabile și acolo părintele trebuie să prevină acele greșeli, să explice copilului, chiar cu riscul de a o fi ca o moară stricată, astfel încât să nu se ajungă la lucruri ce nu mai pot fi reparate.”, a spus vedeta.

Citește și:

Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.