Setari Cookie-uri

Christian Sabbagh, alături de fiul său în cel mai dificil moment: Georges, diagnosticat cu autism, a fost operat la Viena

Christian Sabbagh, jurnalistul de la Kanal D, a trecut prin momente dificile alături de fiul său, Georges, diagnosticat cu autism și operat recent la Viena. Cu emoție și sinceritate, Sabbagh a anunțat public retragerea temporară de la pupitrul știrilor pentru a-i fi alături micuțului său.

Christian Sabbagh, cunoscutul jurnalist de la Kanal D, și-a deschis sufletul în fața publicului în unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. Fiul său, Georges, în vârstă de aproape 6 ani, diagnosticat cu autism, a trecut printr-o operație complexă la Viena. Recent, Christian Sabbagh a anunțat că se va retrage pentru o perioadă de la pupitrul știrilor pentru a-i fi alături fiului său în acest moment crucial.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este diagnosticat cu autism. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a declarat Christian Sabbagh cu doar câteva zile înainte de intervenție.

Citește și:

Operația lui Georges a decurs bine, iar imediat după aceasta, băiețelul a fost vizitat de surioara sa, Anais. Întâlnirea dintre cei doi frați a fost extrem de emoționantă și a fost imortalizată într-o fotografie plină de tandrețe, postată pe pagina personală de Facebook a jurnalistului.

„Revederea cu surioara lui dragă, după operație. Nu cred că mai are nevoie de comentarii din partea mea. Geo e total schimbat”, a scris Christian Sabbagh alături de imaginea care îi arată pe cei doi copii îmbrățișându-se.

Soția lui Christian Sabbagh a împărtășit, de asemenea, un clip emoționant pe rețelele de socializare, surprinzând momentul în care Geo abia se trezea după operație.

„Micuțul luptător s-a trezit😍 Operatia a decurs foarte bine! Vă mulțumim pentru toate gândurile frumoase🤗”, a scris ea în descrierea clipului.

Citește și:

Intervenția a fost una costisitoare, nota de plată ridicându-se la 12.000 de euro. Iulia Sabbagh a clarificat, printr-un mesaj pe Facebook, că toate costurile au fost acoperite de familia lor, fără a solicita donații.

„Pentru că situația lui Geo a stârnit curiozitatea multora, vreau să aduc câteva clarificări! Nu fac reclamă nimănui, am plătit această intervenție ca orice alt pacient!”, a explicat ea, subliniind că decizia de a face operația a fost luată după o documentare amănunțită și că fiecare caz de autism este unic.

Christian Sabbagh a dorit să răspundă și curiozității publicului cu privire la expunerea vieții sale personale, menționând că scopul său este de a sensibiliza opinia publică și de a aduce o schimbare în percepția asupra autismului.

Citește și:

„Mi-am expus viața mea și a copiilor, nu din dorința de a fi compătimiți, ci de a schimba ceva în lumea asta care a luat-o razna! Nu cred că ați văzut pe pagina mea vreun link de donații sau alte forme voalate de cerșătorie. Eu îmi rezolv problemele, sunt bărbat, luptător de mic, muncesc cinstit, mă gândesc doar la cei care au glas, dar nu sunt auziți!”, a scris jurnalistul.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.