Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea răspunde criticilor privind kilogramele în plus. Motivul pentru care refuză operația de micșorare a stomacului

Gabriela Cristea a răspuns recent criticilor legate de kilogramele în plus, explicând într-un live pe Facebook de ce nu dorește să apeleze la o intervenție de micșorare a stomacului.

În ultima perioadă, prezentatoarea TV Gabriela Cristea a fost ținta criticilor din mediul online din cauza kilogramelor în plus. În fața acestor atacuri, Gabriela a decis să abordeze direct subiectul într-un live pe contul său de Facebook, explicând de ce nu consideră intervenția de micșorare a stomacului o soluție viabilă pentru a slăbi rapid.

Gabriela Cristea a fost întotdeauna deschisă cu fanii săi, discutând sincer despre lupta sa continuă cu greutatea. Deși a făcut eforturi considerabile pentru a slăbi și a ajunge la silueta dorită, vedeta recunoaște că nu se poate abține să nu se răsfețe cu mâncărurile preferate.

În postarea sa pe Facebook, Gabriela Cristea a împărtășit motivele pentru care nu vrea să apeleze la o operație de micșorare a stomacului.

Citește și:

„Mie mi-e frică. Cum facem cu frica asta? Am o prietenă foarte bună care și-a făcut o operație la stomac și a luat din spital un stafilococ, ceva de genul acesta, și probabil pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară. A avut șanse să trăiască 5%, ca să înțelegeți. 5% e… ce să mai... Și pe mine m-a speriat foarte mult”, a explicat Gabriela.

În încercarea de a adopta un stil de viață mai sănătos, Gabriela Cristea a făcut schimbări semnificative în alimentația sa și a familiei. Vedeta a dezvăluit că a început să elimine produsele nesănătoase din frigider, înlocuindu-le cu alimente nutritive. Planul ei include consumul de carne de pui, pește și vițel în timpul săptămânii, rezervând ceafa de porc doar pentru weekenduri.

Citește și:

„Încep cu ouăle. Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine. Proteina nu îngrașă. Dacă mâncați doar proteină, aveți șansă să și slăbiți, dar e mai complicat. Evident că avem nevoie și de un aport de fibre, carbohidrați, uneori ne-ar trebui și puțină grăsime. Un alt produs pe care ar trebui să îl aveți în frigider este kefirul, care este și foarte bun la gust și ajută la digestie. Foarte important să avem și carne în frigider pentru că atunci când schimbăm stilul de viață, trebuie să avem carnea potrivită. Ceafa de porc rămâne doar pentru weekend și atunci de degustat. În timpul săptămânii preferăm carnea de pui, pește sau carne de vițel. Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin”, a explicat Gabriela Cristea.

Citește și:

Kudika
23 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.