Setari Cookie-uri

Trendul viral transformat în piesă oficială – Misha Miller, alături de The Limba x Andro feat. Dyce lansează Mamma Mia

Pentru prima oară în România, un sound viral din social media a unit artiști din colțuri diferite ale lumii. Piesa ,,Mamma Mia" a fost lansată oficial de Misha Miller cu The Limba, Andro și Dyce.

Trendul a pornit la începutul anului 2024, când artistul kazah The Limba a lansat versiunea piesei „Mamma Mia". Dyce a continuat fenomenul internațional, scriind versuri în limba spaniolă. Sound-ul a fost ulterior preluat de Misha Miller, care l-a adaptat cu versuri în limba română.

Videoclipurile cu acest trend au cucerit internauții, adunând milioane de vizualizări în numai câteva zile.

,,Din adolescență ascult muzica lui The Limba și Andro, sunt artiști foarte cunoscuți în Moldova. Am manifestat gândul de-a lansa o piesă alături de ei și iată-mă în punctul în care le-am atras atenția și visul meu a devenit realitate.", spune Misha Miller.

Datorită popularității și cererilor intense ale fanilor pentru o versiunea integrală a piesei ,,Mamma Mia", Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, au decis să lanseze oficial piesa cu versuri în limba română și spaniolă.

Citește și:

Bucurându-se deja de un început promițător, ,,Mamma Mia" este acum disponibilă pe YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal, într-o versiune integrală, pregătită să devină hitul verii.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.