Setari Cookie-uri

CRBL, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Elena. Artistul a vorbit despre problemele în căsnicie

Ce probleme a întâmpinat CRBL de-a lungul timpului în căsnicia sa? Motivul pentru care s-a ajuns la divorț.

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena Viscu au luat decizia de a se despărți, vestea fiind anunțată public în urmă cu o lună. Cu toate că nu au oferit inițial detalii despre motivele care au dus la separare, recent, CRBL a rupt tăcerea în cadrul emisiunii „La Măruță”.

În ultima perioadă, artistul a fost surprins în compania unei femei mult mai tinere, ieșind din blocul în care acesta s-a mutat, ceea ce a alimentat speculațiile și acuzațiile de infidelitate. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a clarificat situația, oferind o perspectivă sinceră și matură asupra motivelor reale care au condus la divorț.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă”, a explicat CRBL.

Citește și:

CRBL a subliniat că nu a existat un motiv specific care să conducă la divorț, ci mai degrabă o conștientizare reciprocă a faptului că relația lor ajunsese într-un punct din care nu mai putea evolua pozitiv.

„În momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas”, a spus artistul.

Artistul a dorit să clarifice și faptul că despărțirea lor nu se încadrează în tiparele obișnuite ale scandalurilor publice legate de infidelitate sau violență.

„La noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi sau de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată”, a explicat CRBL.

Citește și:

Artistul și-a exprimat regretul față de percepția publicului, subliniind că despărțirea lor a fost o decizie luată cu maturitate și respect reciproc.

"Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL, potrivit Pro TV.


Kudika
24 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.