Setari Cookie-uri

Erika Isac și Delia iau toate privirile cu ABRACADABRA

Fii mai feminină, de ce spui asta, de ce arăți așa, cu cine te săruți... când gura lumii vorbește, colaborarea muzicală dintre Erika Isac și Delia se va auzi mai tare!

"ABRACADABRA" este despre ironizarea criticilor, păstrarea esenței artistice și personale, indiferent de comentarii sau circumstanțe și, cel mai important, despre puterea feminină. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de Erika Isac și Delia, iar producția a fost realizată de GAV și Alex Cotoi.

,,E o onoare pentru mine să lansez o piesă alături de Delia. A fost și este o inspirație continuă pentru mine, din toate punctele de vedere, atât artistic, cât și uman. Ea este, după părerea mea, una dintre cele mai sincere prezențe din industrie. Sper să vă placă <<ABRACADABRA>> la fel de mult ca mie!", a spus Erika Isac.

,,O apreciez pe Erika pentru vibe, creativitate și pentru curaj. Așa că mi-am dorit să colaborăm și să ne unim forțele. Enjoy <<ABRACADABRA>>!", a spus Delia.

Citește și:

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei "Tap Tap", prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor. A urmat piesa ,,Femei", care are peste 3M de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista", care a urcat rapid în trending-ul YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Ultimele piese lansate de artistă, „Macarena" și „Femei în Parlament", au generat milioane de reacții. Aceste single-uri abordează probleme sociale actuale dintr-o perspectivă feministă, tratând subiectele cu sinceritate și curaj.

Citește și:

Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hituri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: "Deliria", "Psihedelia", "Acadelia", show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: "Cum era" și "Rockadelia", "Flex" sau evenimentul excusivist "Delia's Winter Wonderland" de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.