Setari Cookie-uri

Vica Blochina a primit reguli stricte de la fiul său, după ce aceasta s-a mutat la tatăl lui: Edan a fost totul pentru mine...

Vica Blochina traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa după ce fiul ei, Edan, a decis să se mute cu tatăl său, Victor Pițurcă, și să își păstreze viața privată departe de rețelele sociale

Vica Blochina traversează o perioadă dificilă, după ce fiul său, Edan, în vârstă de 17 ani, a decis să se mute la tatăl său, Victor Pițurcă. Adolescentul i-a interzis mamei sale să posteze fotografii cu el pe rețelele de socializare, dorind să rămână departe de lumina reflectoarelor.

Într-un interviu acordat Spynews.ro, Vica Blochina a mărturisit că respectă dorințele fiului ei și că relația lor rămâne una puternică, în ciuda distanței.

„Perioada cea mai grea noi am depășit-o, suntem foarte bine, nu am voie să pun poze cu el, i-am și zis că măi, mamă, tu cred că vrei să fii președintele României, deci nu-i place deloc să fie cunoscut, să-l vadă lumea, deci nu”, a declarat ea.

Deși Edan locuiește acum cu Victor Pițurcă și cu soția acestuia, Maria, Vica continuă să fie implicată în viața fiului ei, oferindu-i sprijin și sfaturi. Vedeta a recunoscut că decizia lui Edan de a se muta a fost extrem de dureroasă pentru ea.

Citește și:

„Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea”, a spus ea în emisiunea „Online Story”.

În ciuda acestei suferințe, Vica a reușit să găsească sprijin și alinare în ajutorul divin. A recunoscut că a traversat momente grele și că a avut nevoie de timp pentru a se împăca cu ideea că fiul său are nevoie de prezența tatălui său în această etapă a vieții sale.

„Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a concluzionat ea.


Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.