Setari Cookie-uri

Ce spune Andreea Antonescu despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea, după ce au anunțat că prietenia lor a ajuns la final

Într-un interviu recent, Andreea Antonescu a discutat deschis despre relația fostei sale colege de trupă, Andreea Bălan, cu Victor Cornea, precum și despre un episod neplăcut cu paparazzi.

Andreea Antonescu a vorbit despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea, menționând că artista este foarte fericită alături de noul ei iubit. În ciuda speculațiilor apărute recent, inclusiv zvonuri despre o posibilă căsătorie după ce Andreea Bălan a apărut cu numele de familie al lui Victor Cornea pe o legitimație la Atena, jum[tatea Andre a subliniat că aceste întâmplări sunt parte din viața publică a unei persoane cunoscute și că fosta ei colegă ar trebui să fie obișnuită cu astfel de lucruri.

„Andreea ar trebui să fie obișnuită cu tot felul de lucruri care apar de nicăieri. Orice gest, la urma urmei, este analizat. Cea mai mică chestie este analizată. Adevărul îl știm noi foarte bine! Suntem cât se poate de transparente pe paginile noastre de social media,” a declarat Andreea Antonescu pentru ego.ro.

Citește și:

Ea a adăugat că, în ciuda expunerii publice, sunt anumite aspecte personale pe care preferă să le păstreze pentru sine și pentru prietenii apropiați.

„Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!”

În interviul pentru ego.ro, Andreea Antonescu a povestit și despre o experiență neplăcută pe care a avut-o cu paparazzi, la începutul relației sale cu Traian Spak. Artista a dezvăluit că a fost urmărită și fotografiată într-o manieră intruzivă.

„Mi s-a întâmplat! Se întâmplă și s-a întâmplat cam tot timpul! Astăzi paparazzi se comportă foarte frumos și civilizat, nu am ce să spun! La un moment dat, în schimb, s-a întâmplat ceva când eram cu Traian, nu aveam nimic de ascuns, eram oficial într-o relație. Ba, mai mult, era și o prietenă de-ale mele. Era destul de târziu, cred că 8 sau 9 seara, ieșisem dintr-un mall și un paparazzo a sărit pe mașina mea efectiv! A sărit pe parbriz!” a relatat Andreea Antonescu.

Citește și:

Incidentul a speriat-o foarte tare, iar Andreea a simțit nevoia să se ascundă sub bordul mașinii.

„Nu aveam ce să ascund, dar m-am speriat foarte tare și m-am ascuns sub bord de frică! Acesta a fost singurul episod. Am mai avut bodyguarzi, dar nu exista așa ceva când ieșeam pe stradă!”

În ciuda trecutului comun și a prieteniei lor reînnoite după incidentul medical al Andreei Bălan, relația dintre cele două artiste s-a răcit în ultima perioadă. Participarea la America Express a redeschis pentru Andreea traume vechi, iar de atunci, proiectul Andre a fost încheiat definitiv.

„Acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o. Pentru că în America Express mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume, lucru foarte bun, pentru că așa m-a ajutat să le vindec, dar după aceea n-am mai simțit să mai continui cu Andre și în ziua de azi Andre nu mai este. Mă concentrez pe mine și pe cariera mea,” a precizat cântăreața.

Citește și:

Andreea Bălan a confirmat și ea această distanțare, subliniind că cele două au evoluat emoțional și spiritual în direcții diferite.

„A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite,” a mai spus Andreea Bălan.


Kudika
4 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika

Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika

 DWMT La Conac anunță noi artiști pentru ediția de anul acesta

 

După primele nume care au atras atenția la finalul primăverii, DWMT La Conac anunță cu entuziasm un alt val al lineup-ului său,... Kudika


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Adda a fost invitată în... Kudika