Setari Cookie-uri

Scurt și la obiect - Dă-mi tu ca să nu fur - Eva Timush

"Da-mi tu ca să nu fur" este noua piesă a talentatei artiste Eva Timush, care capturează esența unei veri de neuitat și a unei iubiri intense. Cu o voce caldă și emoționantă, Eva ne poartă prin povestea unei iubiri arzătoare, plină de pasiune și dorință.

Ritmurile pline de viață și melodia captivantă evocă atmosfera vibrantă a zilelor toride de vară, în timp ce versurile sincere și profunde reflectă sentimentele contradictorii ale unei iubiri atât de puternice încât te face să te pierzi în ea.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și de Adi Istrate și produsă de Sebastian Barac și Marcel Botezan. Eva Timush, o stea în ascensiune din Moldova, a cucerit atât lumea online, cât și industria muzicală românească. Prezența ei pe rețelele sociale a explodat după aparițiile în emisiuni precum "Vocea României" și "Românii au talent," unde prestațiile ei au impresionat publicul de pe YouTube. Eva Timush, un spirit liber înzestrat cu o voce uimitoare și un look pe măsură, a colaborat la hituri precum "Tattoo" și "Too Deep" alături de SICKOTOY. Colaborarea ei cu Vescan pentru "Colegi de apartament" a ajuns pe locul 1 în trending pe YouTube și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția #2. În 2023, artista a avut încă două colaborări de excepție pentru piesa "Bad Girls" cu SICKOTOY, INNA și ANTONIA, și pentru "Te-am sunat" cu rareș. De asemenea, artista și-a lansat primele single-uri în limba română, "Unde ești acum" și "Prea așa," iar recent a lansat piesa "Un pic" împreună cu Adi Istrate. În prezent, se află în Top 10 Media Forest cu colaborarea sa cu JUNO pentru piesa "Imuni la bine."

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.