Setari Cookie-uri

COLDPLAY în concert: Top 10 cele mai frumoase melodii ale trupei britanice pe care să le asculți pe repeat înainte de show

Trupa Coldplay va concerta la București pe 12 și 13 iunie 2024, la Arena Națională. Ora de acces în ambele zile va fi 17:00, iar trupa britanică va urca pe scenă în jurul orei 20.30. În deschidere vor cânta EMAA, începând cu ora 18.15, și Maisie Peters, de la 19:15, conform aplicației oficiale a trupei.  A treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour se desfășoară în Europa în lunile iunie, iulie și august 2024.

Cine sunt Coldplay?

Coldplay este o trupă de rock alternativ și piano-rock originară din Londra, Regatul Unit, și este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate formații la nivel mondial. Formația este compusă din Chris Martin (voce), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe).

Trupa și-a făcut debutul în anul 2000 cu albumul „Parachutes”, care a ajuns direct pe primul loc în UK Albums Chart. De atunci, Coldplay a lansat încă opt albume de studio, inclusiv „Music Of The Spheres” din 2021. Cu peste 60 de milioane de albume vândute, Coldplay a devenit un nume iconic în industria muzicală.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără „Yellow”, „Fix You”, „Paradise” și „A Sky Full Of Stars”. Melodia „Yellow” a fost scrisă într-o noapte, după ce membrii trupei s-au uitat la cerul senin și la stele, inspirându-se din frumusețea naturii.

Citește și:

Coldplay este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru angajamentul față de problemele de mediu. Turneul lor „Music Of The Spheres” a fost remarcat pentru inițiativele sale ecologice, cum ar fi podeaua care generează energie când spectatorii sar și bicicletele care generează electricitate pentru a alimenta scena. În plus, trupa a promis să doneze un copac pentru fiecare bilet vândut.

Top melodii Coldplay

Chiar dacă ajungi sau nu la concert, am strâns un top al celor mai frumoase 10 melodii ale trupei Coldplay, pe care merită să le asculți!

1.Paradise – Coldplay

2.Fix You – Coldplay

3.A sky full of stars – Coldplay

4.The scientist – Coldplay

5.Viva la Vida – Coldplay

6.Clocks – Coldplay

7.My Universe – Coldplay

8.Yellow – Coldplay

Citește și:

9.In my Place – Coldplay

10.Something Just Like This – Coldplay


Kudika
10 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.