Setari Cookie-uri

Coșmarul de la secția de votare: Oana Roman a renunțat la vot din cauza condițiilor

Oana Roman a fost nevoită să plece fără să voteze, dar a promis că va încerca din nou la alegerile europarlamentare, într-o altă secție din Capitală.

Oana Roman, una dintre cele mai urmărite vedete din România, a împărtășit recent pe Instagram experiența neplăcută prin care a trecut la secția de votare din Tunari. Vedeta, urmărită de aproape 300.000 de persoane pe platforma de socializare, a povestit cu amărăciune cum, duminică, 9 iunie, a fost nevoită să renunțe la dreptul de a vota din cauza condițiilor insuportabile.

Duminică, 9 iunie, au avut loc alegerile locale și europarlamentare, iar Oana Roman a dorit să își exercite acest drept civic la secția de votare arondată, situată în sala de sport din Tunari. Însă, odată ajunsă acolo, a fost întâmpinată de o coadă imensă și de doar două urne disponibile pentru vot, ceea ce a creat o așteptare interminabilă pentru cei prezenți.

Pe lângă numărul insuficient de urne, vedeta a fost deranjată și de căldura excesivă din interiorul sălii de sport. Lipsa aerului condiționat a transformat sala într-un adevărat "efect de seră", cu temperaturi care au atins valori extreme. Oana Roman, care era însoțită și de fiica sa, Isabela, a fost nevoită să suporte condiții extrem de incomode, ceea ce a dus la decizia finală de a renunța la vot.

Citește și:

Dezamăgită de întreaga experiență, Oana Roman a relatat pe Instagram coșmarul prin care a trecut la secția de votare:

„Să știți că eu am vrut să și votez, nu s-a putut! Strada mea era arondată la sala de sport, la Tunari. Imensă, o sală de sport imensă, unde erau două cabine de vot sau trei, nu știu! Nu era aer condiționat, efect de seră, o căldură… 48 de grade. Intrau câte doi oameni odată.

O coadă de nedescris. Deși, o sală atât de mare, pentru cinci străzi câte erau arondate acolo ar fi putut să se pună mai multe cabine sau măcar să se închidă ușile și să dea drumul la aerul condiționat, asta dacă au.

Efectiv nu se putea respira și mai sunt și cu copilul după mine. N-am mai votat, asta e. Atât s-a putut la noi în Tunari. O să încerc să votez pentru europarlamentare, dar în altă parte, că aici n-am nicio șansă”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Cu toate că experiența a fost una extrem de neplăcută, Oana Roman nu renunță la dreptul ei de a vota. Vedeta a transmis că va încerca să voteze pentru alegerile europarlamentare, însă de această dată va căuta o altă secție din Capitală, unde speră să găsească condiții mai bune.


Kudika
10 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.