Setari Cookie-uri

Damian Drăghici, dezvăluiri despre traumele copilăriei. Legătura dintre ADHD și abandonul mamei

Damian Drăghici, artist de renume internațional, a dezvăluit într-un interviu recent traumele copilăriei sale, marcată de abandonul matern și lupta cu ADHD-ul.

Damian Drăghici, artist de renume internațional, a vorbit recent în cadrul unui interviu despre traumele care i-au marcat copilăria. Deși se bucură de numeroase succese profesionale, drumul său spre realizare a fost presărat cu dificultăți personale adânc înrădăcinate în trecutul său. Abandonat de mamă la o vârstă fragedă, Damian a crescut cu o rană sufletească profundă și cu o afecțiune psihică ce l-a afectat ani de zile.

După ce mama lui l-a abandonat, Damian Drăghici a fost crescut de bunica sa. În cadrul unui podcast realizat de Ilinca Vandici, artistul a mărturisit că nu a simțit lipsa mamei datorită iubirii primite din partea bunicii și familiei extinse.

„Nu am conștientizat pentru că până la 10 ani i-am spus 'mama' bunicii. Pe tata biologic îl consideram frate, unchiu era fratele meu și era așa multă dragoste în familie încât nu am simțit. Acum o cunosc pe mama, suntem în relații ok, dar dragostea mea mare e pentru bunica”, a declarat Damian, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și:

Damian Drăghici a dezvăluit că suferă de ADHD, o afecțiune pe care o asociază cu abandonul matern. Deși nu a resimțit lipsa mamei în copilărie, ulterior a realizat impactul acestei absențe asupra sănătății sale mentale.

„Copil fiind, normal că este nevoie de relația cu mama, dar eu cât eram mic nu am simțit-o, apoi s-a văzut asta la mine, pentru că ADHD-ul se dezvoltă în urma unei lipse”, a explicat artistul.

Cu toate acestea, el a subliniat că ADHD-ul l-a ajutat să realizeze multe lucruri în viață.

Damian Drăghici a dezvăluit că și-a iertat mama abia în 2019, cu puțin timp înainte de a deveni părinte. După ce a căutat-o și s-au reconectat, relația lor a devenit una foarte bună.

„Pe mama am iertat-o în 2019, cu două săptămâni înainte să se nască fiul meu. Ne-am văzut și atunci ne-am închegat, iar acum suntem într-o relație foarte bună”, a spus el.

Citește și:

Kudika
10 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.