Setari Cookie-uri

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia: Vrei să fim împreună de acum încolo, pe gondola iubirii?

Zi mare pentru Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia! Cei doi s-au logodit într-un cadru idilic, iar imaginile vorbesc de la sine.

Dinu Maxer este în culmea fericirii după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Magdalena Chihaia. Momentul special a avut loc în unul dintre cele mai romantice locuri din lume, Veneția, și a fost marcat de emoție și bucurie.

Dinu Maxer și-a luat inima în dinți și a organizat o cerere în căsătorie de neuitat pentru iubita sa. Alegerea locului nu putea fi mai potrivit: pe o gondolă, în mijlocul canalelor pitorești ale Veneției. În acest cadru idilic, Dinu a adresat întrebarea cea mare:

„Vrei să fim împreună de acum încolo, pe gondola iubirii, pe valurile vieții?”

Răspunsul Magdalenei Chihaia a fost, bineînțeles, un entuziast „Da!”.

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer)

Citește și:

Magdalena Chihaia a vorbit deschis despre relația cu Dinu Maxer și despre criticile pe care le-a primit din partea publicului. Deși cuplul a fost ținta unor comentarii negative, Magdalena a rămas fermă și a răspuns cu grație criticilor.

„De când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă. Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine. În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au… Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Playtech.ro.

Citește și:

Kudika
11 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.