Setari Cookie-uri

Ramona Gabor a revenit în România: Întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu

Ramona Gabor, stabilită de ani buni în Dubai, a revenit marți seară în România, unde a fost întâmpinată cu nerăbdare și emoție de Irina și Irinel Columbeanu.

Marți seară, Ramona Gabor, care locuiește de ani buni în Dubai, a aterizat în România, unde a fost așteptată cu nerăbdare și emoție de Irina și Irinel Columbeanu. Întâlnirea de la aeroport a fost una extrem de emoționantă, Irina, nepoata sa, sărindu-i imediat în brațe și îmbrățișând-o cu drag.

Adolescenta, care locuiește în America alături de mama sa, Monica Gabor, s-a bucurat enorm să o revadă pe mătușa sa, exprimându-și astfel dorul acumulat în timpul în care nu s-au văzut. Ramona Gabor a fost la rândul ei copleșită de emoții, îmbrățișarea prelungită reflectând legătura puternică dintre ele. Irinel Columbeanu, prezent și el la aeroport, a fost vizibil încântat să o întâlnească pe fosta sa cumnată, bucuria revederii fiind evidentă pe chipul său.

Citește și:

Deși vizita Irinei Columbeanu în România se apropie de final, adolescenta va petrece următoarele zile în compania mătușii sale. După câteva zile petrecute la Cluj, alături de nașii săi, Irina va merge împreună cu Ramona Gabor în Bacău, orașul natal al mamei sale. Acolo, cele două vor avea o întâlnire emoționantă cu rudele pe care nu le-au vizitat de multă vreme și vor face o vizită la mormintele părinților surorilor Gabor pentru a aduce un omagiu celor dragi.

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România după șase ani pentru a-și vedea tatăl, Irinel Columbeanu, care se confruntă cu probleme medicale și financiare. Revederea lor la aeroport a fost marcată de îmbrățișări și emoții, Irinel dăruindu-i fiicei sale un buchet de flori, gest primit cu mult drag de adolescentă.

Citește și:

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina și-a exprimat bucuria de a fi din nou în România și dorul față de tatăl său.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani”, a spus ea.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare”. a concluzionat adolescenta.


Kudika
19 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


FEMALE EMPOWERMENT SUMMIT revine în România pentru cea de-a treia ediție

 

OP Global Events, în colaborare cu parteneri extraordinari, organizează sub egida Female... Kudika


Excelența în educație de mediu este categoria cu cele mai multe proiecte înscrise la Gala Green Report 2023

Educația de mediu este probabil una dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sustenabilitate. Oamenii au început să devină tot mai conștienți de faptul că fiecare gest... Kudika

5 imagini
Iustina Loghin: Transformarea concurentei de la Insula Iubirii înainte și după operațiile estetice

Iustina Loghin, una dintre concurentele sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, a devenit rapid subiectul discuțiilor datorită felului său de a fi și aspectului fizic.... Kudika


7 imagini
Bianca Drăgușanu, audiată pentru evaziune fiscală: Detalii despre ancheta de milioane de lei

Bianca Drăgușanu, vedeta TV și fosta asistentă, este audiată în aceste momente la Serviciul de Investigații Criminale (SICE) din Sectorul 4 al Capitalei, sub suspiciunea de evaziune... Kudika


Robert de la Insula Iubirii, investigat pentru abuz asupra animalelor: Dezvăluiri șocante pe micile ecrane

Robert Braia, unul dintre concurenții emisiunii „Insula Iubirii”, se confruntă cu probleme grave cu legea după ce a făcut mărturisiri șocante în cadrul show-ului. Autoritățile... Kudika

6 imagini
Oana Roman îi face plângere penală lui Marius Elisei pentru abandon de familie

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a decis să depună o plângere penală împotriva fostului ei soț, Marius Elisei, acuzându-l de abandon de... Kudika