Setari Cookie-uri

Babasha clarifică zvonurile legate de plata pentru concertul Coldplay. Câți bani a încasat artistul de manele?

Babasha a clarificat recent zvonurile privind suma pe care ar fi primit-o pentru apariția sa la concertul Coldplay.

Babasha, artistul român al cărui spectacol la concertul Coldplay a stârnit multe discuții, a răspuns în sfârșit uneia dintre întrebările care planează în jurul prestației sale: aspectul financiar. În mijlocul speculațiilor și zvonurilor, Babasha a dezvăluit că nu a primit niciun ban pentru apariția sa alături de Coldplay, clarificând că întregul eveniment a fost în sprijinul unei cauze ONG.

Invitația de a cânta la concertul Coldplay a fost o surpriză pentru Babasha, care a exprimat onoarea profundă de a fi fost selectat să împărtășească scena cu staruri internaționale. Cu toate acestea, în contradicție cu unele presupuneri, Babasha a subliniat că nu a primit și nici nu a plătit bani pentru prestația sa, deoarece evenimentul a fost în mare parte dedicat susținerii cauzelor caritabile.

Citește și:

"În caz că nu știați, Coldplay... o mare parte din concert, nu știu dacă integral sau parțial, a fost pentru o organizație neguvernamentală. Așa înțeleg eu. Fratele vostru nu a primit niciun ban. Nu am plătit pe nimeni să cânte," a declarat Babasha cu fermitate, punând capăt speculațiilor cu privire la tranzacțiile financiare legate de apariția sa.

În ciuda lipsei de compensație financiară, Babasha a recunoscut că participarea la un astfel de eveniment prestigios a adus numeroase beneficii personale și profesionale. Prezența sa a atras atenția pozitivă a publicului, în special în cea de-a doua seară pe scenă, când a fost aplaudat cald în comparație cu primirea mixtă din prima seară.

Reflectând asupra reacțiilor contrastante ale publicului în cele două seri, Babasha a exprimat recunoștință pentru oportunitatea neașteptată și sprijinul copleșitor primit din partea diferitelor comunități.

Citește și:

"Încep să mă recuperez încet din nebunia ultimelor două zile. Este cu adevărat o binecuvântare că acest eveniment a devenit realitate," a împărtășit el pe InstaStory, apreciind solidaritatea arătată de fani și colegi.


Kudika
19 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


8 imagini
Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii: Transformarea lor uimitoare în ultimii zece ani

Andrei și Cristina Rotaru au devenit cunoscuți în lumea televiziunii prin participarea lor în emisiunea „Mireasa” în anul 2014, unde au format un cuplu în... Kudika


Insula Iubirii sezonul 8: Cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile plastice?

Iustina Loghin și Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei, concurenții de la Insula Iubirii se înțeleg... Kudika

De ce a refuzat Selly să mearga la Asia express?

De ce a refuzat Selly să participe la Asia Express 

Deși este un fan al emisiunii, el a refuzat oferta, explicând... Kudika


O NOUĂ VICTORIE: România învinge Armenia cu 3-1 și încheie preliminariile pentru WEURO 2025 cu șase victorii din șase posibile

Datorită parcursului excepțional tricolorele s-au calificat în play-off-ul pentru Campionatul European care se va juca în toamnă. Mai mult, în urma clasării pe primul... Kudika


Cum raspunde Selly la acuzațiile Ancăi Alexandrescu?

Cine este Anca Alexandrescu?

Anca Alexandrescu este o jurnalistă și realizatoare de emisiuni din România. Ea este cunoscută pentru emisiunea "Culisele Statului... Kudika

Irina Rimes lansează Dulce amară - portretul unei femei legendare

Irina Rimes o înfățișează ca pe o figură cu o personalitate distinctă, care știe cum să își impună... Maria Crisan