Setari Cookie-uri

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru au spus DA! Actrița și iubitul ei s-au căsătorit civil

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Alexandru, au făcut pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit civil sâmbătă, într-o ceremonie restrânsă.

La sfârșitul săptămânii trecute, actrița Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Alexandru, au făcut pasul cel mare. Cei doi au avut cununia civilă într-o ceremonie restrânsă, înconjurați de familie și prieteni apropiați. Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-un cadru intim și ferit de ochii curioșilor, exact așa cum și-au dorit cei doi îndrăgostiți.

Ilona Brezoianu, cunoscută pentru rolurile sale de la Antena 1, a dezvăluit că ceremonia civilă a fost planificată cu o lună în avans.

„Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot,” a mărturisit vedeta.

Citește și:

După cununia civilă, actrița și iubitul ei au planuri pentru o nuntă la fel de intimă. Ilona Brezoianu a declarat că își dorește ca în cea mai importantă zi din viața ei să fie înconjurată doar de cei dragi.

„Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane, și la petrecere vom avea 50,” a explicat vedeta.

Deși evenimentul a fost restrâns, atmosfera a fost una plină de emoție și bucurie. Familia și prietenii apropiați au fost alături de Ilona și Andrei în acest moment special, contribuind la crearea unor amintiri de neuitat. Cuplul a sărbătorit apoi la un restaurant, unde au continuat festivitățile într-un mod simplu și elegant.

Citește și:

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru au reușit să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, iar acest eveniment nu a făcut excepție. Cei doi au preferat să își trăiască momentele importante departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe ceea ce contează cu adevărat: dragostea și fericirea lor împărtășită cu cei mai apropiați oameni din viața lor.


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce îi determină pe bărbați să joace în cazinourile online mai des decât femeile?

La nivel mondial, 1.6 miliarde de persoane se relaxează în mod frecvent pe platformele digitale și în facilitățile terestre care oferă jocuri de noroc, iar 4.2... Kudika


Starea lui Florin Piersic: Ultimele informații despre sănătatea artistului

Florin Piersic, marele actor român în vârstă de 88 de ani, se află în continuare în proces de recuperare după operațiile complexe prin care a trecut în... Kudika

Un alt nume MARE și-a anunțat retragerea de la un festival românesc. Despre ce artist cunoscut e vorba?

Trupa Queens of the Stone Age nu va mai participa la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, după ce și-a anulat turneul european. Anunțul a fost făcut de către organizatori în... Kudika


180.000 de festivalieri la cea de-a patra ediție SAGA

Pe durata celor trei zile, festivalieri au sărbătorit pe beat-uri techno, house, trap sau mixuri de pop, dance și R&B.

Rita Ora, Armin van Buuren,... Kudika


Irina Columbeanu devine virală pe TikTok prin prezentarea de ținute elegante și genți de lux

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu ține legătura cu comunitatea sa virtuală prin intermediul diverselor postări și videoclipuri.

La mijlocul lunii iunie, Irina s-a... Kudika

De ce și-a anulat Nicki Minaj concertul în România?

Artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza protestelor anunțate.

„Din motive de îngrijorare pentru... Kudika