Setari Cookie-uri

Sandra Izbasa: Sunt un om care tinde catre perfectiune

Sandra Izbasa e partea frumoasa a tarii. Partea aceea din noi care izbandeste.

Gimnastica la noi a inceput cu Nadia Comaneci si s-a terminat cu Sandra Izbasa. S-a terminat bine, nu contesta nimeni. Problema e insa ca s-a terminat. Sandra este cea spre care priveam admirativ cand urmaream steagul Romaniei deasupra celui al Americii si celui al Rusiei. Iti place sa fii conational cu ea, recunoaste! Sandra e partea frumoasa a tarii. Partea aceea din noi care izbandeste. Dintre cele pe care le-am invatat de la ea e sfatul pe care i l-a dat mama ei la un moment dat si pe care vi-l dau mai departe: sa nu renuntati la ceva cand va e greu, sa renuntati cand va e bine.

sandra izbasa

Sandra, dintre toate cate ti-au fost grele, ca sa reusesti, ce ti-a fost cel mai greu?

Perioadele in care eram accidentata. Pot sa amintesc despre cea mai grea accidentare reprezentata de ruptura totala de tendon Achilean simultan cu fractura de metacarp. Am traversat o operatie dificila, recuperarea a fost si fizica si psiho-emotionala. Mi-am dorit foarte mult sa revin in activitate pentru ca am considerat ca voi incheia cariera in glorie.

Citește și:

Dar daca din viata ta ar fi sa-ti alegi un moment sa-l mai traiesti inca o data, ce moment ai alege?

Cele doua momente de la Jocurile Olimpice: finala de la sol Beijing 2008 si finala de la sarituri Londra 2012.

De ce?

Cele doua momente de la Jocurile Olimpice vor fi pentru mine cele mai fericite pentru ca atunci am atins perfectiunea. Sunt un om care tinde catre perfectiune.

Ce-ti lipseste cel mai mult din gimnastica?

Nu stiu daca imi lipseste ceva anume. Sunt foarte multumita cu ceea ce am realizat. Am inchis un capitol si acum mergem mai departe cu noi proiecte frumoase.

Cum e viata ta acum?

Viata mea in prezent este foarte frumoasa, plina cu energie datorita copiilor pe care ii antrenez la clubul Steaua. Imi ofera o energie buna.

Implicarea in stirile de la televiziune, imi doresc sa progresez si noi provocari. In rest, fac miscare pentru a ma simti bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.