Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Paste pentru mama

Se apropie Pastele si, dupa atatia ani in care i-ai oferit atatea cadouri, este posibil sa ramai in pana de idei. Ca sa te scap de stres si de efort, stiu ca uneori ti-e greu ca dupa terminarea programului sa mai bananai prin magazine dupa cadouri, iti las mai jos cateva idei de cadouri de Paste pentru draga ta mama.

Sunt sigura ca o cunosti ca in palma pe cea care ti-a dat viata si te-a crescut pana te-ai facut femeie matura si responsabila. Si mai sunt sigura ca simpla ta prezenta la masa de Paste conteaza pentru ea mai mult decat orice cadou pe care i l-ai putea face. Dar asta nu inseamna ca nu o sa mai vrei sa o surprinzi cu un mic gest.

Din toate ideile de cadouri pe care le-am insirat mai jos si pe care le gasesti online, tu alege-o pe cea care crezi ca i-ar placea cel mai mult mamei tale.

Produse de ingrijire personala

Pentru fiecare dintre noi mama este cea mai frumoasa femeie din lume. In ochii nostri ea ramane vesnic tanara si o sa reprezinte intotdeauna modelul nostru de femeie eleganta.

Asta inseamna ca un set de produse de ingrijire personala este o alegere inspirata pentru cadoul de Paste.

Setul cadou Tropical Sweetness contine: mini crema de maini cu lavanda si vanilie, ulei de dus cu lavanda si vanilie, lapte de corp cu mango si kiwi. Toate vin frumos ambalate intr-o cutie cu panglica roz pe care sa o foloseasca si pe viitor.

Citește și:

Set cadou produse de ingrijire personala

Cadou produse: 231 lei

Pachet cadou Mure

Asa e ca mama ta face cele mai delicioase prajituri si dulciuri?! De dragul amintirilor din copilarie, cand stiai ca dupa orele petrecute la scoala sau la joaca te asteapta acasa o placinta calda cu dulceata, ii poti oferi un pachet cadou cu mai multe sortimente de dulceata.

Pachetul cadou Mure contine: dulceata de mure, dulceata de trandafiri, dulceata de soc si sirop de mure. Toate produsele sunt 100% naturale.

Cadouri de Paste

Pachet cadou: 84,99 lei

Cos cadou Toscana

Daca nu s-a intamplat asta pana acum, zic ca ar fi momentul sa o iei pe mama ta si sa va intindeti la povesti ca doua femei mature in timp ce savurati primul pahar de vin impreuna. Pentru ca am gasit un cos cadou care contine toate bunatatile de care tu si mama ta sa va bucurati impreuna.

Cosul cadou Toscana contine: vin rosu Cabernet Veneto, panettone, tableta de cicocolata cu lapte Motta, cafea macinata del Conte, biscuiti cu ciocolata Cantucci Vanoir , o decoratiune lumanare ou si tava de bambus.

Citește și:
  • Idei de cadouri rafinate cu ocazia nunții de argint
  • 5 idei de cadou pentru nou tău iubit
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved

Cosuri cadou

Cos cadou: 98,99 lei

Album foto rotativ

Ideea asta de cadou imi place mie cel mai mult, chiar daca s-ar putea sa o faca pe mama ta sa izbucneasca in lacrimi... de fericire. Doar ca trebuie sa depui putin efort ca sa fie complet.

De fapt, tot ce trebuie sa faci este sa cauti prin pozele de familie, de cand te-ai nascut si pana acum, sa le scoti in format fizic pe cele digitale si sa le introduci in acest album foto rotativ cu rame din lemn.

Crede-ma ca o sa fie un cadou de suflet pe care mama ta o sa il tina la vedere si o sa il arate tuturor celor pe care ii primeste in casa.

Album foto rotativ

Album foto: 95 lei

Apa de parfum

Draga ta mama merita tot ce este mai bun si frumos. Daca stii ca nu iese din casa fara sa se dea cu parfum si ca toata viata a fost o femeie cocheta, gandeste-te ca o s-o bucure sa primeasca de la tine un nou parfum cu note tineresti.

Wish de Chopard este un parfum Oriental Vanilat in sticluta tip diamant, care o sa ii reamintesc mereu de tine.

Citește și:

Apa de parfum CHOPARD

Apa de parfum: 101,90 lei


Sfat: adauga la cadou un mic biletel in care i-ai scris o amintire frumoasa din copilaria ta, care are legatura si cu ea. Nu rata nicio ocazie sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Kikovic

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.