Setari Cookie-uri

Ce cadouri se potrivesc pentru zodia Berbec?

Sa alegi cadoul potrivit pentru cei nascuti in zodia Berbec este o provocare care nu necesita prea mult efort si nici nu-ti da batai de cap. Este chiar o placere sa faci cadouri acestor nativi cu inima mare, plini de energie si creativi.

Au inceput petrecerile in familia Berbec, iar eu ma laud cu trei prieteni nascuti in aceasta perioada: doi baieti si o fata, toti prieteni apropiati pe care imi place sa ii surprind cu cele mai inedite cadouri.

Berbecii sunt oameni simpli, dar speciali in acelasi timp, inzestrati cu imaginatie bogata, langa care nu te plictisesti, dar pe care trebuie sa ii tii mereu in alerta si sa le mentii interesul. De aceea, un cadou pentru ei nu ar trebui sa fie un obiect banal, ci mai degraba ceva ce tine neaparat de pasiunile lor sau caracteristicile zodiei.

Crede-ma cand iti spun ca nu trebuie sa depui prea mult efort ca sa gasesti cadourile potrivite pentru ei. Sunt usor de citit, sunt ca o carte deschisa, iar cine le este cu adevarat prieten stie exact de ce au nevoie.

Idei de cadouri pentru femeia Berbec

Femeia Berbec este o romantica, vesnic indragostita de iubire, ii place sa fie admirata si este inconjurata de admiratori.

Citește și:

Se da in vant dupa complimente, moda si cadouri excitante.

Parfum Versace Crystal Noir

Femeia Berbec tinde sa fie lider in orice situatie, are nevoie de libertate si obtine tot ce isi doreste. Un parfum seducator si elegant ca cel de la Versace - Crystal Noir - cu note oriental-fructate este ideal pentru ea.

Notele de inceput ale parfumului sunt note de portocale, arome florale de bujor si gardenie, iar baza parfumului a fost creata din arome lemnoase de santal, mosc si ambra.

Parfum Versace Crystal Noir

Apa de parfum Versace - vezi oferta

Copacel Feng Shui Carneol

Carneol este un talisman al norocului, al succesului si al pasiunii si totodata este talismanul zodiei Berbec.

O alegere inspirata de cadou pentru nativii zodiei este copacelul feng shui carneol, care mentine vie relatia de cuplu si atrage succesul atat pe plan profesional, cat si sentimental.

Copaceii din pietre semipretioase echilibreaza energetic incaperea in care sunt pusi.

Citește și:

Copacel Feng Shui Carneol

Copacel Feng Shui

Bratara cuart de stanca, turcoaz si coral

Coralul rosu este talisman pentru sanatate reprezentativ zodiei Berbec. Stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea, optimismul si intelepciunea si este un remediu excelent pentru probleme legate de creier si minte.

Si pentru ca bijuteriile sunt indragite de femeile din intreaga lume, o bratara cu pietre semipretioase este un cadou care o sa fie intotdeauna apreciat de doamne si domnisoare.

Bratara cuart de stanca, turcoaz si coral

Bratara cu pietre semipretioase

Trandafir si carte

Nativele zodiei Berbec iubesc florile, cartile, muzica si scrisul. Nimic nu o sa le bucure mai tare decat sa primeasca in dar o floare alaturi de o carte care sa le capteze toata atentia.

Fie ca este o floare de corcodus sau un trandafir, fericirea si entuziasmul femeii berbec o sa fie usor de stapanit. In ceea ce priveste cartea, asigura-te ca alegi una pe placul ei.

Citește și:

Trandafirul iubirii + carte

Trandafirul iubirii + carte

Sugestii de cadou pentru barbatul Berbec

Barbatul Berbec este creativ, plin de energie, dar si predispus la schimbari bruste de dispozitie. Langa el nu te plictisesti niciodata.

Alegerea cadoului pentru un nativ al zodiei nu ar trebui sa iti dea prea mari batai de cap, pentru ca oricat de pretentios ar fi el, este usor sa ii aduci un zambet pe buze.

Mai jos iti las patru sugestii de cadou pentru barbatul Berbec pe care, crede-ma pe cuvant, o sa le aprecieze si o sa se laude cu ele pe retelele de socializare.

Tricou personalizat

Berbecii sunt foarte atenti la felul in care se imbraca atat el, cat si ceilalti. Chiar daca o sa ii vezi adesea defiland in haine cu etichete de firma, un tricou personalizat o sa ii aduca mereu satisfactie.

Anul acesta poti opta pentru un tricou special pe care sta imprimat un berbec... smecher.

Citește și:

Tricou personalizat

Tricou personalizat berbec smecher

Tricou cu mesaj

Inca de anul trecut circula pe internet modele de tricouri cu unul dintre cele mai "motivationale" mesaje: "Legendele se nasc in..." si este mentionata fiecare luna a anului.

Daca vrei sa gadili orgoliul Berbecului, fa-i cadou un astfel de tricou - o sa fie si mai mandru decat de obicei.

El stie deja ca este o legenda si crede ca totul i se cuvine, dar nu e suficient daca nu afla toata lumea acest lucru.

Tricou cu mesaj

Tricou personalizat cu mesaj

Parfum Ralph Loren Polo Sport

Un parfum este intotdeauna binevenit, mai ales cand stii exact care sunt gusturile celui caruia vrei sa ii faci un astfel de cadou. Pentru barbatul Berbec, alegerea potrivita este un parfum cu miros de aventura cum este Ralph Loren Polo Sport.

Parfumul Ralph Lauren Polo Sport este compus din note energetice de lamaie, bergamota si mandarine proaspete, suculente si jucause.

Citește și:

Notele de mijloc sunt ananas proaspat si dulce, lemn oriental si ghimbir. Baza este dominata de aroma captivanta de lemn de stejar, alge marine si mosc senzual.

Parfum Ralph Loren Polo Sport

Apa de parfum Polo Sport

Consola pentru smartphone

Cand nu se afla pe drumuri, barbatul Berbec sta acasa si... se joaca.

Daca vrei sa il vezi fericit ca un copil in orice moment al zilei, fa-i cadou o consola pentru smartphone.

Asta o sa ii aduca aminte de tine in fiecare zi si o sa il tina ocupat in zilele cand nu se anunta nimic interesant.

Consola pentru smartphone

Consola pentru smartphone - vezi detalii in magazin

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Aleksei Potov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.